AnaSayfa / Genel / Kahve falında örümceği öldürdüğünü görmek

Kahve falında örümceği öldürdüğünü görmek

Kahve falında örümceği öldürdüğünü görmek kazancın düşeceğine, sakinliğin, dirliğin ve bütünlüğün kalmayacağına, ancak bu beklentinin yakın bir zaman içinde boşa çıkacağına, büyük atılımlar yapacağına, uğranılan zararların kısa süre içinde telafi edileceğine, hayırlı kişiler ile irtibat kurulacağına, istediği şeylere kavuşmuş olmanın verdiği cesaretle yeni hayaller edineceğine ve diğer hayallerini gerçekleştireceğine ve mutlu olacağına, küçük sermaye ile yola çıkılan işlerden önemli oranda kar elde edileceğine, kavgalı aile bireyleri ile aralarındaki suların durulacağına ve daha aklı başında hareket etmenin sonucunda var olan sıkıntılı durumların sona erdirileceğine, bir dediğini iki etmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında örümceği öldürdüğünü gördüyseniz:

  • Dikkatli olmamızda fayda var.

Kahve falında örümcek öldürmeye çalışmak ailesinin yüzünü kara çıkartmadan, dürüst ve iyiliksever biri olarak yaşayacağına, büyük ses getirecek işlere girileceğine, hayal edilen şeylere kavuşulacağına inanılır.

Kahve falında örümcek öldürmek uzun zamandan beri işe yaramadığı ve kullanılmadığı düşünülen bir eşyanın elden çıkarılacağına, dileklerine ve hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine tabir olunur.

Kahve falında örümceği öldürdüğünü görmek kısmetlerinin bol olacağına, her zaman başkalarına borç verecek kadar ferah bir hayata sahip olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında siyah örümcek öldürmek yönetici olacağına, bahtının ve geleceğinin kendisi için çok hayır getireceğine, el attığı işlerde çok iyi yerlere geleceğine ve bu sayede çok daha üstün olacağına rivayet eder.

Kahve falında örümcek öldüren birini görmek bedeninin şifaya kavuşacağına, kısa sürede hayatının düzene gireceğine, beklentilerinin gerçekleşeceğine, arzularının yerine geleceğine, kişinin gönlünden geçenlerin bir bir çıkacağına rivayet eder.

Kahve falında büyük örümcek öldürmek neşesinin, huzurunun, ağız tadının ve sağlığının da bozulacağına, alacağı zaferlere ve başarılara da kendisinin bile inanamayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dev örümcek öldürmek bir şirketler zincirine sahip olunacağına, rahatsızlık yaratan durumların ortadan kaldırılacağına işarettir.

Kahve falında küçük örümcek öldürmek zor günlerin geride kalacağına ve endişelerin biteceğine, zenginlik ve bolluk içinde olacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir