AnaSayfa / Genel / Kahve falında örülmüş kapı görmek

Kahve falında örülmüş kapı görmek

Kahve falında örülmüş kapı görmek tüm sorunların bu sayede teker teker sona ereceğine, sevdiği kişi ile erteledikleri planlarını uygulamaya koyacaklarına, yıllar sonra rahat yüzü göreceğine ve sevdiği kişilerin sıkıntılarına derman olacak adımlar atacağına, kötü ve zor günler yaşanacağına, zorlukların baş göstereceğine, borçların artacağına, çok hayırlı işler yaparak büyük kazançlar elde edeceğine, aile bireyleri arasındaki tartışmaların tatlıya bağlanacağına, ortalık kurulacak olan bir çalışma sayesinde iş dünyasında adın daha da parlayacağına ve bu sayede hem işlerin artacağına hem de yeni işkollarına girileceğine, yaptığı işlerde büyük başarılar elde edeceğine, sağlıklı bir ömür süreceğine, yakın bir zaman içinde çok hayırlı ve bütün hayatını baştan sona değiştirecek çeşitli adımlar atacağına tabir olunur.

Kahve falında örülmüş kapı gördüyseniz:

  • Görevleriniz ya da sorumluluklarınızın artması sizi sıkmasın.

Kahve falında örülmüş kapı görmek yapılan bir hatanın kısa süre içinde düzeltileceğine, kararlarını alırken kimseye danışmadan hareket edeceğine delalettir.

Kahve falında örülmüş dantel görmek ayağının tökezlemeyeceğine, malının ve parasının eksilmeyeceğine, ekmeğinin azalmayacağına, şansının ve kısmetinin kapanacağına işarettir.

Kahve falında uzun örülmüş saç görmek Allah’ın hayırlı lütufları ile karşılaşacağına, helal rızıklara kavuşulacağına rivayet eder.

Kahve falında saçı örülmüş görmek aile saadetini de hiçe sayarak hareket edeceğine, çok hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, şansın yüzüne güleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında saçının örülü olduğunu görmek aşırı hırs nedeni ile gözleri kapanan kişilerin sonunda büyük hatalar yapacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının sona ermesinde çok büyük fayda sağlayacağına delalettir.

Kahve falında saçın örüldüğünü görmek tecrübelerini aktaracağına, işlerinin kötüleşeceğine, maddi olarak çok zor bir döneme gireceğine ve büyük bir zarara uğrayacağına delalettir.

Kahve falında saçı örülmek kavgaların ve rekabette altta kalmanın söz konusu olacağına, yeni bir eğitim kurumuna girileceğine inanılır.

Kahve falında saçlarının örüldüğünü görmek büyük ve garanti olacak gelir kapılarına ulaşacağına, dostların ve arkadaşların vefasızlığı ile karşılaşılacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir