AnaSayfa / Genel / Kahve falında orta yaşlı birini görmek

Kahve falında orta yaşlı birini görmek

Kahve falında orta yaşlı birini görmek yapılan hataların yakında telafi edileceğine, işlerin her geçen gün daha kötü bir hal alacağına, eğer bu durum başarılı olursa fal sahibi ile tanıdığı arasında çok büyük bir bağ kurulacağına, iyi geçineceğine, dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına ve onlarla hep iyi geçineceğine, işlerinin çok kazançlı ve hızlı bir şekilde ilerleyeceğine, işle ilgili olarak açılan kapıların kendisine büyük hayırlar getireceğine, zamanında gereksiz yere almış olduğu yani kendisi için lüks denebilecek bir malı elden çıkaracağına, devlete hizmet etmeye, aşama kaydedeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında orta yaşlı birini gördüyseniz:

  • Vizyonunuz sizi istediğiniz yere götürebilir.

Kahve falında orta yaş erkek görmek bir sebeple büyük hatalar yapılacağına, onlar sayesinde borçlarından kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında orta yaşlı erkek görmek endişe edilen konularda çok zor zamanlar geçirileceğine, işlerin ve çalışmaların günden güne daha azalacağına, sıkıntı dolu günler yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında orta yaşlı birini görmek keyfinin yerine geleceğine ve ağız tadıyla yaşayacağına, yeni alanlara yöneleceğine işarettir.

Kahve falında orta yaşlı gelin görmek bulunduğu çevresinde madden ve manen kuvvetleneceğine, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında orta yaşlı biriyle evlenmek tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine, başarının düşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında orta yaşlı kadın görmek bir sebeple insanlarla arasına büyük bir mesafe koyacağına, daha sonra çektiği cefanın, doyasıya sefasını süreceğine, rahat edeceğine, güzel bir hayatı olacağına alamet eder.

Kahve falında orta yaşlı adam görmek dönüşünde iş anlamında da yeni girişimlerde bulunacağına, aile bireylerinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına ve uzun bir süre kimsenin kendine gelemeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında orta yaşlı birini genç görmek yaşadığı çevreye aykırı gelecek şeyler yapmayacağına, kolaylıklara kavuşacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir