AnaSayfa / Genel / Kahve falında orman meyvesi görmek

Kahve falında orman meyvesi görmek

Kahve falında orman meyvesi görmek sıkıntıların ve sorunların hızlı bir şekilde çözüleceğine, olaya tanık olan kişilerin üzülmesine sebep olunacağına, kişinin hayırsız işlere ve kötü kişilere denk geleceğine, maddi kayba uğrayacağına, elinden çok sevdiği eşyalarını çıkarmak mecburiyetinde olacağına, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine, kırmızı uzun elbise ise duyulacak bazı dedikodulardan sonra kişinin özel hayatına daha da dikkat edeceğine, kafasında hiç soru işareti ve belirsizlik olmadan girişimde bulunacağına, hane içinde aile fertlerinin sayısının artacağına ve rızkının da hiç kesilmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında orman meyvesi gördüyseniz:

  • İş yaşamınızda veya özel hayatınızda gizli planda yürüyen işler yararınıza gelişiyor.

Kahve falında ormanda meyve toplamak hayallerin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına, kişinin kendisini çok mutlu ve huzurlu hissedeceğine, hayırlı kız evlatlara sahip olacağına işaret eder.

Kahve falında orman meyveleri görmek eşi ve çocukları ile hayal ettiği hayatı yaşayacağına, onlardan her zaman saygı ve sevgi göreceğine, yetenekleri ve becerileri sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, kariyerini çok daha iyi yerlere taşıyacağına alamet eder.

Kahve falında orman meyvesi görmek ihtiyaçlarını karşılayamayacağına, bir süre hayattan aldığı zevki alamayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ormanda meyve yemek ailesini de inançlarına uygun şekilde yönlendirerek, evlatlarını bu şekilde yetiştireceğine, kişinin kendini kimsesiz ve çaresiz hissedeceğine tabir olunur.

Kahve falında orman meyvesi yemek kötü durumlara düşürüleceğine, uğrayacağı çok büyük maddi ve manevi zararın yanısıra her zaman doğru ve güzel şeyler ile anılan adının lekeleneceğine ve aile hayatında çok büyük tartışmaların ve neredeyse ayrılıkların yaşanacağına, neredeyse mahkemelik olunacağına yorulur.

Kahve falında ormanda çadır kurmak sıkıntılı geçen ve çok büyük zararlara sebep olan bir dönemin kapanacağına ve hayırlı bir işe girileceğine, ayrı olduklarıyla bir araya geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ormanda koşmak hastalıkların iyileşeceğine, bolluk, bereket ve zenginlik elde edeceğine inanılır.

Kahve falında ormanda yemek yemek başarılı ve kazançlı günler yaşayacağına, sıkıntılarından kurtulup rahata ereceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir