Kahve falında örgü ve şiş görmek

Kahve falında örgü ve şiş görmek birikimlerine büyük zarar  geleceğine, maddi ve manevi olarak uğranılan zararların telafi edileceğine, işlerin kapanacağına, attığı her adımda daha kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalacağına, yaptığı çalışmaları kısa bir zaman içinde çok büyük bir zarar yüzünden iptal edeceğine, içine düşen fesada yeniliceğine, eğer gören kişinin borçları varsa bu borçları ödeyecek maddi gücü bulacağına, elindeki projeleri gerçeğe çevireceğine tabir olunur.

Kahve falında örgü ve şiş gördüyseniz:

  • Verdiğiniz kararları veya yaptığınız bir seçimi sorgulayabilirsiniz.

Kahve falında şiş örgü görmek büyük üzüntülere sebep olacağına, kazancının günden güne çok artacağına delalettir.

Kahve falında örgü şişi görmek büyük problemler yaşanacağına, elinde bulunan çalışmaların kısa sürede elinden gideceğine, yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında örgü ve şiş görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına ve eline geçecek mal mülk sayesinde ömür boyu rahat bir hayat süreceğine, zarar getirecek bir kişi ile tüm bağların koparılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında şişle örgü örmek her istediğini elde edeceğine, yolculuğun hiçbir yarar getiremeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında örgü şişi almak dertleri biteceğine, varlık ve huzur sahibi olunacağına, hedeflerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine, ticaret hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yeşil örgü görmek evine dışarından hiçbir zarar gelmeyeceğine, gereğinden fazla açıldığı için de maddi zorlukların kapıda olacağına yorulur.

Kahve falında siyah örgü ipi görmek zorlukları aşacağınıza ve rahata ereceğinize, yeni bir işe girmek için üst düzey bir yetkiliden yardım isteneceğine alamet eder.

Kahve falında örgü ören erkek görmek zorluk, zahmet ve borç bilmeden yaşayacağına, başka yatırımlar gerçekleştirmeyeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir