AnaSayfa / Genel / Kahve falında öpüşen bir çift görmek

Kahve falında öpüşen bir çift görmek

Kahve falında öpüşen bir çift görmek sorunların ve problemlerin ortadan kalkacağına ve mutlu günlerin geleceğine, kolay ve güzel bir hayatı olacağına, çalışmaktan kurtulacağına ve biraz da kendisine zaman ayırma fırsatı elde edeceğine, kalbini kıran insanlardan uzaklaşacağına, sağlanan başarı sayesinde yeni iş teklifleri ve yüksek miktarda para kazanılacağına ve böylece daha iyi ve daha farklı çalışmalar yapmaya devam edileceğine, kuruntu haline getirdiği vehimlerden de uzak duracağına, falı kapatan kişinin, ferahlığa çıkacağına, deyim yerindeyse insanların nutkunun tutulmasına sebep olacak bir işe imza atılacağına inanılır.

Kahve falında öpüşen bir çift gördüyseniz:

  • Belli bir pozisyona veya duruşa yapışıp kalmamakta fayda var.

Kahve falında iki hayvanın çiftleştiğini görmek aydınlık geçen bir dönemin sıkıntıyla sona ereceğine, işlerin gittikçe artacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine inanılır.

Kahve falında evli bir çift görmek onlarla arasının açılacağına, başına uğursuzluklar geleceğine rivayet eder.

Kahve falında bir çift terlik görmek üzüntülerinin ve sıkıntılarının en kısa sürede sona ereceğine, hayırlı bir iş için aile büyükleri ile biraraya gelineceğine ve zararlı bir kişi ile yaşanan bir tartışmadan galip çıkılacağına yorulur.

Kahve falında bir çift at görmek isabetli girişimlerde bulunacağına, eline geçen bütün sorunları hızlı bir şekilde çözüme kavuşturacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kavga eden evli çift görmek parasal olarak tüm sıkıntılarının sona ereceğine, çok büyük kazanç elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına inanılır.

Kahve falında çift mezar görmek amacına nail olacağına, evde tatlı bir telaş yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çift kapı görmek kendisini üzen birçok kişi ile arasındaki ipleri koparacağına, fal sahibinin tüm sıkıntılarının ve çektiği zahmetin artık son bulacağına rivayet eder.

Kahve falında çiftleşen balık görmek tüm çabalara ve direnmelere rağmen bir türlü işlerin düzelmeyeceğine, inancının eksileceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir