AnaSayfa / Genel / Kahve falında onbaşı olmak

Kahve falında onbaşı olmak

Kahve falında onbaşı olmak çevresinde olan bitene karşı daha bir dikkatli olacağına, sorumluluk alacağına, insanlık görevlerine daha fazla eğileceğine, zamanında çok sorun yaratacağı düşünülen bir çalışmanın daha büyük zararlara ve sıkıntılara neden olacağına, dertlerin ve sıkıntıların günden güne artacağına, üzüleceğine, insanlara duyduğu güveni kaybedeceğine ve bu nedenle içine kapanarak sessiz ve mutsuz günler yaşayacağına, yatırımlarının kendisine kar getireceğine ve yüzünü güldürecek şekilde sonuçlanacağına, hayırlı bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine, yakın bir zamanda çocuk sahibi olunacağına, rakiplerle yapılan mücadelede kazanan taraf olunacağına, deyim yerindeyse hevesin kursakta kalacağına yorulur.

Kahve falında onbaşı olmak gördüyseniz:

  • Hayatı yaşamaya öncelik vermeniz stresi azaltmanızı sağlayabilir.

Kahve falında seyit onbaşıyı görmek çok büyük azim göstererek kendi işini kuracağına, beklediği hayırlı ve güzel haberleri bir türlü alamayacağına delalettir.

Kahve falında onbaşı olmak başarısız olacağına, rızık elde etmek için atıldığı işlerde elindekileri de kaybedeceğine, içine fesat düşeceğine işaret eder.

Kahve falında onbaşı görmek sıkıntılı bekleyişlerin sona ereceğine, yurt dışında eğitim hayatına devam etmek için yollar aranacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir