AnaSayfa / Genel / Kahve falında ön iki dişi görmek

Kahve falında ön iki dişi görmek

Kahve falında ön iki dişi görmek evi olmayan ya da aşırı yoksul şekilde yaşayan kimselere düzenli olarak yardımda bulunacağına, hayır duaları alınacağına, kendisini ve adını yüceltecek ameller yapacağına, yeni işlere girileceğine, irfan konularında sürekli olarak kendini geliştirmeye çalışacağına, eğleneceğine ve daima afiyette kalacağına, hayırlı kısmetler ile tanışıp gönül işlerine devam edileceğine, tüm sorunların bu sayede teker teker sona ereceğine, haneyi bolluk ve bereketin kaplayacağına, çalışmaların kısa süre içinde büyük prestij kazandıracağına rivayet eder.

Kahve falında ön iki dişi gördüyseniz:

  • Geçmişe bağlı bazı hareketlerinizin sonuçları söz konusu olabilir.

Kahve falında ön dişin çıktığını görmek yaşamının uzun olacağına, fal sahibinin hayatındaki en büyük aşkı yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında ön dişi çürük görmek bir sebeple kısa bir süreliğine işlerinden elini eteğini çekeceğine ve ister istemez aile içinde sorunlar yaşanacağına, kazançlı bir adım atılacağına, yapılan hataların kısa bir zaman içinde telafi edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ön dişinin kırılmasını görmek kendisine miras yolu ile kalacak bir arsa veya tarlanın satışından sonra yüksek meblağlar kazanacağına, sevdiği kişilerle mutlu olacağı bir işe gireceğine delalettir.

Kahve falında ön dişin kırılmasını görmek işle ve güçle arası iyi olmayan birinin yola getirileceğine, dost sandığı kişilerin ortalıktan kaybolacağına, kişinin kendini kimsesiz ve çaresiz hissedeceğine alamet eder.

Kahve falında kendi ön dişini görmek onlardan fayda göreceğine, borçlarının ve hastalıklarının çoğalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ön dişi çektirmek şiddete maruz kalarak veya ağır sözler işiterek çok mutsuz olacağına, halsizleşeceğine, hayata karşı isteksizleşeceğine, bir süre meydanlarda olmadan geri planda durup, sakinleşmeye ihtiyaç duyacağına alamet eder.

Kahve falında ön dişini çektiğini görmek çok büyük atılımlar gerçekleştirip iş hayatında çok üst mevkilerde yer alacağına, kendini sürekli geliştirmek için çabalayacağına, okuyacağına ve bilgileneceğine tabir olunur.

Kahve falında ön dişini kırık görmek attığı adımların kendisine sevinçli ve güzel olaylar olarak döneceğine, aile hayatında çok sıkıntı çekeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir