AnaSayfa / Genel / Kahve falında ömrünün azaldığını görmek

Kahve falında ömrünün azaldığını görmek

Kahve falında ömrünün azaldığını görmek istediği gibi hareket edeceğine, her geçen gün işlerinde daha üzüntü çekeceğine, hayat içinde tertemiz bir sayfa açılacağına, başarısız olacağı duygusundan kurtulmaya çalışacağına, yaptığı çalışmaların beklenenden daha fazla kazanç getireceğine, kıskanç birisini haneden uzaklaştıracağına, insanlar arasında iyi anılır olacağına, toplumda sözü geçen ve ağırlığı olan kimse haline geleceğine, adımlarını daha sağlam atacağına, anne baba dualarının alınacağına işaret eder.

Kahve falında ömrünün azaldığını gördüyseniz:

  • Diğerleri ne yaparsa yapsınlar siz başarıya odaklanmalısınız.

Kahve falında ömrünün azaldığını görmek herkesin dikkatinin çekileceğine, maddi durumunun da her geçen kötüye doğru gideceğine rivayet eder.

Kahve falında havuz suyunun azaldığını görmek haksızlık yaşanacak bir olayla karşılaşılacağına, maddi açıdan büyük zarar edileceğine, yalnız olmadığı için çok sevineceğine işaret eder.

Kahve falında deniz suyunun azaldığını görmek hakkında dedikodu çıkaran insanları hayatından çıkaracağına, kendisini Allah’a yakın hissedeceğine ve kafasını yastığa rahat koyacağına işarettir.

Kahve falında parfümün azaldığını görmek maddi durumunun her zaman çok iyi olacağına, korkularından, huzursuzluğundan, kafa karışıklığından ve olumsuz düşüncelerinden sıyrılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kaşın azaldığını görmek falı kapatan kişinin gönlüne ve kafasına göre bir kişi ile birliktelik yaşayacağına, sorunlu ve üzüntülü zamanlar geçirileceğine işaret eder.

Kahve falında maaşının azaldığını görmek çabaların ve emeklerin boşa çıkacağına, kendisine büyük bir mutluluk kazandıracak bir haber alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kaşlarının azaldığını görmek makama ve rızka sahip olacağına, keyfinin ve ağız tadının yerine geleceğine delalettir.

Kahve falında suyun azaldığını görmek her şeyin sarpa saracağına ve talihsizliklerin ardı arkasının kesilmeyeceğine, geçmişte yaşadığı bir olaydan ötürü hayatında kötü ve zor bir dönem geçireceğine, elinde bulunan bazı işleri kendisini çekemeyen kişilerin alacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir