AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölüyü tekrar öldüğünü görmek

Kahve falında ölüyü tekrar öldüğünü görmek

Kahve falında ölüyü tekrar öldüğünü görmek ticarette daha fazla kar elde edeceği alanlara yöneleceğine, farklı iş kollarına ulaşacağına, iş dünyasında çok kötü ve zor zamanların yaşanacağına, sağlığının geri geleceğine, düşmanlarını çatlatacak kadar mutlu olacağına, kazancının eksilmeyeceğine, sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine, kötü günlerini atlatmayı başaracağına, hayatın düzene gireceğine, meslek hayattaki başarıların değerini yitireceğine, aile hayatında can sıkıcı olayların yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölüyü tekrar öldüğünü gördüyseniz:

  • Seyahatler esnasında ufak tefek aksilikler yaşanabilir tedbirli olmakta fayda var.

Kahve falında ölü olan birinin tekrar öldüğünü görmek toplum içindeki yerin değerleneceğine ve itibarın da artacağına, borçlarından ve sorunlarından kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölünün tekrar öldüğünü duymak pişman olacağına, kendisini suçlamaktan bir türlü kurtulamayacağına ve huzursuz günler geçireceğine, yeni yeni fırsatlara sahip olunacağına delalet eder.

Kahve falında ölünün tekrar öldüğünü görmek tükenmeyecek bir rızık elde edeceğine, kolaylık elde edeceğine ve halinden memnun olacağına işarettir.

Kahve falında bir ölünün tekrar öldüğünü görmek korkularının, hastalıklarının ve maddi sıkıntılarının çözüleceğine, tabiri caizse hedefi on ikiden vuracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölü birinin tekrar öldüğünü görmek özellikle evli kimselerin eşlerine karşı tutumlarında değişim olacağına, keyfini, neşesini ve ağız tadını kaybedeceğine inanılır.

Kahve falında ölüyü tekrar öldü görmek yaptığı işlerde yola çıkarken ister istemez iki defa düşüneceğine, borçlarından dolayısıyla da çektiği tüm çileden kurtulacağına inanılır.

Kahve falında ölü birini tekrar öldüğünü görmek sevilen kişiler ile yaşanan herhangi bir kırgınlık varsa eğer tatlıya bağlanacağına, insanlar tarafından sevileceğine ve çok güzel günler yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölü babanın tekrar öldüğünü görmek sık sık alışverişe gidebileceğine, keyfi için bütçe ayırabileceğine ve rahat şekilde yaşayacağına, işlerin her geçen gün daha büyük başarı ve kazanç sağlayacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir