AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölü birini tekrar öldüğünü görmek

Kahve falında ölü birini tekrar öldüğünü görmek

Kahve falında ölü birini tekrar öldüğünü görmek bir sebeple fal sahibinin tekin olmayan kişiler ile sorun yaşayacağına ve bu sorun yüzünden aradaki bağların epey bir gerileceğine, düşmanların çok üzüleceğine, özellikle bir sorun karşısında elinden çok şey gelmesine rağmen oralı olmayan bazı arkadaşlarıyla ilişkisini keseceğine, hiç olmadık yerde çıkan bir sorunun bu sayede çözüme kavuşacağına, güzel günlerine gölge düşeceğine, işlerine ve kazancına nazar değeceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına, dolayısıyla da imkanlarının artacağına, düşünmeden hareket edeceğine, insanların hayır dualarını alacağına inanılır.

Kahve falında ölü birini tekrar öldüğünü gördüyseniz:

  • Belli bir amacınıza ulaşma konusunda önemli yol alabilirsiniz.

Kahve falında ölü kişinin tekrar öldüğünü görmek uzun bir süreden beri kötü giden işlerinin yakın bir zaman içinde çok büyük ve hayırlı kazançlar getirir hale geleceğine, maddi kayıplarını fazlasıyla karşılayacağına alamet eder.

Kahve falında ölü birini tekrar öldüğünü görmek ilerleyemeyeceğine, hep yerinde sayacağına, borçların kapanmamakla beraber her geçen gün artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölü bir insanın tekrar öldüğünü görmek eline geçen paranın bir kısmı ile de geleceğine, Allah’ın emrettiklerine bağlı kalacağına, dini vecibelerini yerine getireceğine tabir olunur.

Kahve falında ölüyü tekrar öldürmek birikimlerini işine yatırarak daha da zengin biri olacağına, maddi gücünün yerine geleceğine işarettir.

Kahve falında ölü babanın tekrar öldüğünü görmek çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına, ekmek parası kazanmak için alınteri döküleceğine ve hayırlı kişiler ile iş yapılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölü insanın tekrar öldüğünü görmek yapılan bir hata yüzünden zor zamanlar geçirileceğine, başını ağrıtacak olaylar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölü birini tekrar öldü görmek uzun yıllar boyunca çok büyük bir kırgınlık ve küskünlük yaşayacaklarına, aile büyüklerinin araya girmesine rağmen yine de herhangi bir barış yaşanmayacağına, ikilemde kalınan bir durumda hayatı olumlu yönde etkileyecek bir karar verileceğine alamet eder.

Kahve falında bir ölünün tekrar öldüğünü görmek çok uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine, doğruluktan ayrılmayacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir