AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölüyle beraber olmak

Kahve falında ölüyle beraber olmak

Kahve falında ölüyle beraber olmak doktordan doktora koşturacağına, alacağı övgüye, takdir görecek pek çok iş yapacağına, onun yolundan ayrılmayacağına, hayırlı bir kısmet ile tanışıp üzüntülü ve sorunlu ruh halinden kurtulup yine gülmeye ve eğlenmeye başlayacağına ve hayatına kaldığı yerden devam edeceğine, sevdiği bir kişinin büyük bir üzüntü yaşayacağına, eskisi gibi kolay şekilde yaşayamayacağına, huzurunu kaybedeceğine ve moralinin bozulacağına, kaçırılan fırsatlar yüzünden uzun zamandan beri yapılmak istenen bir projenin askıya alınacağına tabir olunur.

Kahve falında ölüyle beraber olmak gördüyseniz:

  • Sizi mücadeleci ortamlara çekmeye çalışan kişiler olabilir.

Kahve falında ölüyle beraber yatmak kazancının neredeyse yarı yarıya düşeceğine, elinde bulunan imkânların çok daralacağına, boş kuruntularla uğraşacağına, stresli bir ortama gireceğine delalet eder.

Kahve falında ölüyle beraber yemek yemek sosyal hayatını da askıya alacağına, masallara konu olacak rahatlıkta ve konforda bir yaşam süreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölü biriyle beraber olmak insanlardan göreceği bazı kötülüklerden ötürü çok zor günler geçireceğine, geleceğin güzel olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölüyle beraber gitmek el üstünde tutulacağına, büyük bir ilgi ve değer göreceğine, kendi başına hayatını idame ettirecek denli sağlığının iyi olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölüyle beraber yemek kendisi için rahat bir hayat kurma yolunda çok büyük bir atılım gerçekleştireceğine, kazançlı işlere girileceğine tabir olunur.

Kahve falında ölüyle beraber ağlamak belalı kişiler nedeniyle hayatının karışacağına, aksiliklerin iş hayatını çok kötü bir şekilde etkleyeceğine ve zararlı bir alışkanlıkla uğraşılacağına işarettir.

Kahve falında ölüyle beraber namaz kılmak ekmeğinin hiç kesilmeyeceğine ve hiçbir zaman işsizlik gibi kötü bir sorunu olmayacağına, sorunlu ve üzüntülü günlerin geride kalacağına ve dileklerin Allah’ın izni ile bir bir gerçekleşeceğine delalet eder.

Kahve falında ölüyle beraber olmak borçların kısa bir zaman içinde kapanacağına, şansının da açık olacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir