AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölüp ölüp dirilmek

Kahve falında ölüp ölüp dirilmek

Kahve falında ölüp ölüp dirilmek yaptığı işlerden yana manevi huzur duyacağına, genç, deneyimsiz kişilere her zaman fikir olarak destekte bulunup, onları her türlü zorlukla mücadele edebilmeleri için motive edeceğine, sevdiği kişilerden birinin yaptığı büyük bir hata yüzünden başının çok ağrıyacağına, çok sıkıntılı ve zor bir işe gireceğine, elinde bulunan birkaç kuruşu bu sebeple harcayacağına, büyük sorunlar ile yaşamak zorunda kalacağına, duyacağı bazı sözler sayesinde kafasındaki taşların yerine oturacağına, bu sayede bilmediği bazı gerçekleri öğreneceğine, kardeşlerin birbirine destek vereceğine, bu destek sayesinde birçok değişim yaşanacağına, kariyer planlamasını iyi yapamayacağına, eline geçecek muhteşem fırsatları iyi kullanamayacağına ve bir daha da bu fırsatları hayatı boyunca elde edemeyeceğine delalettir.

Kahve falında ölüp ölüp dirilmek gördüyseniz:

  • Size karşı düşünceleri görmeyi beklemek yerine, hareketlerinizle karşınızdaki kişileri şaşırtan taraf olabilirsiniz.

Kahve falında eşinin ölüp dirildiğini görmek çok doğru bir yol tutulacağına, sıkıntı yaratan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölü babasının dirildiğini görmek büyük borçlar alınacağına, ele geçen kazancın Allah yolunda fakir fukaraya yardım için harcanacağına delalettir.

Kahve falında ölünün dirildiğini görmek sabırlı ve hırslı biri haline geleceğine, zarar edeceğine yorulur.

Kahve falında tanımadığı ölünün dirildiğini görmek sevdiği kişilerin üzülmesine sebep olacağına, eş, dost ve akrabaları ile çok sevinecekleri bir haber alacağına yorulur.

Kahve falında ölü çocuğun dirildiğini görmek isteklerin ve arzuların kolayca elde edileceğine, verilen emeğin boşa çıkmayacağına, hayırlı ve güzel günlerin yakında olduğuna, büyük kazançlar elde edileceğine tabir olunur.

Kahve falında ölüp yeniden dirilmek hastalıklarının ve maddi sıkıntılarının çözüleceğine, dedikodudan ve iftiradan sakınacağına delalettir.

Kahve falında ölüpte tekrar dirilmek işlerinin kendisini çok mutlu edecek şekilde iyiye gideceğine, yaptığı bazı hayatlardan ötürü kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına, deyim yerindeyse üzerindeki ölü toprağından silkeleneceğine, canlanacağına işaret eder.

Kahve falında kadın ölünün dirildiğini görmek eş, dost ya da akrabalarından gelecek olan yardımların herhangi bir şekilde fayda sağlamayacağına, verdiği emeklerin boşa gideceğine, yetkili bir göreve atanacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir