AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölüpte tekrar dirilmek

Kahve falında ölüpte tekrar dirilmek

Kahve falında ölüpte tekrar dirilmek kişinin büyük fabrikalarda beyaz gömlekliler arasında olacağına veya aldığı iyi eğitimi doğru firmalarda değerlendirme şansı bularak hayal ettiği kariyer için her türlü iyi şartı ele geçireceğine, sorunlu bir dönem geçirileceğine, işlerin aksayacağına, bankadaki hesabının kabaracağına, bunalıma gireceğine, başarısız olacağı duygusundan kurtulmaya çalışacağına, çalışmada çıkan bir sorun yüzünden baş ağrısına sebep olacak bir kişiden öneri alınacağına ve deyim yerindeyse bu kişinin gevezeliklerinin ve boş boğazlıklarının çekileceğine, büyük fırsatların kapısını açacağına, sorunlu bir kişi ile tartışma yaşanacağına, devlet kurumlarından birinde işe başlanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölüpte tekrar dirilmek gördüyseniz:

  • Aslında olan pek çok şeyin geçerli bir nedeni var.

Kahve falında ölüp tekrar dirilmek çok hayırlı günler görüleceğine, hem hayatının kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında birini ölüp tekrar dirildiğini görmek çok büyük bir ferahlık duygusu yaşayacağına, uzun zamandan beri ertelenen hayallerini gerçekleştireceğine, aile hayatında sevinileceğine ve ferahlığa çıkılacağına rivayet eder.

Kahve falında birinin ölüp tekrar dirildiğini görmek işlerinin gelişme göstereceğine, başarıya giden yollarındaki engellerin ortadan kalkacağına, huzura ve sıhhate kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında ölünün tekrar dirildiğini görmek zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, yeni bir eve taşınılacağına, sorunlu bir durum ile karşı karşıya kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında annenin ölüp tekrar dirildiğini görmek iş açısından da verilen kararların en isabetli şekilde hedefine ulaşacağına, insanları sakinleştireceğine inanılır.

Kahve falında yaşayan birinin ölüp tekrar dirildiğini görmek yapılan hataların ve düşülen kötü durumların düzeltileceğine ve çok hayırlı ve çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına, hiç bir şeyin eksikliğini ve yokluğunu da hissetmeyeceğine yorulur.

Kahve falında babasının ölüp tekrar dirildiğini görmek kişinin kaybettiği imkânlara yeniden kavuşacağına ve tekrar eski lüks hayatına döneceğine, zahmetli bir işin sona ereceğine ve kısa süre içinde çok beklenen bir terfinin alınacağına yorulur.

Kahve falında bir ölünün tekrar dirildiğini görmek insan ya da hayvan demeden, Allah’ın yarattığı her canlıyı seveceğine, tüm duygu ve düşüncelerini de büyük bir samimiyetle dile getireceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir