AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölünün dişlerini beyaz görmek

Kahve falında ölünün dişlerini beyaz görmek

Kahve falında ölünün dişlerini beyaz görmek kızgınlıkların ve kırgınlıkların biteceğine ve hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına, kısa süre içinde büyük başarılar kazanacağına, fal sahibinin kendi fikrini savunurken herkesin kalbini kıracak konuşmalar yapacağına, kısmetinin ve şansının da kapanacağına, bir uzman kontrolünde spora başlanacağına, ayrılığın sandığından da uzun olacağına, bazı kimselere haksızlık edeceğine, tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyeceğine ya da kolay ama doğru olmayan yollardan kesesini dolduracağına, böylece kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı büyük adımlar atacağına işarettir.

Kahve falında ölünün dişlerini beyaz gördüyseniz:

  • Alışılmadık iş birlikleri veya ilişkiler geleceğiniz üzerinde olumlu etki yaratabilir.

Kahve falında ölünün dişlerini beyaz görmek çok büyük ve üst düzey bir mevkiye terfi edileceğine ve kariyerinde çok büyük bir adım atacağına, sorunlarını çözdükten sonra iş hayatında çok büyük ve çok kazanç getirecek atılımlar yapacağına işarettir.

Kahve falında ölünün ağzında diş görmek çaresizliğinin büyüyeceğine, zahmetinin çoğalacağına, büyük üzüntüler yaşayacağına ve sıkıntılı bir dönem geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölüyü dişsiz görmek zarar edilen çalışmaların kazançlı hale getirileceğine, bir sebeple ortaklığın bozulacağına inanılır.

Kahve falında ölünün dişlerini görmek haneye bereket geleceğine, aile hayatı ile ilgili olarak alacağı kötü haberlerden ötürü kendisini işlerine veremeyeceğine alamet eder.

Kahve falında ölüden diş almak sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine, sevdiği birine hediye alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölüde diş görmek kişinin düşmanlarının varlığına ve onlardan zarar göreceğine, başarıya, kazanca ve mutluluğa giden yollarındaki engellerin de ortadan kalkacağına inanılır.

Kahve falında ölü insanın dişlerini görmek gelecekle ilgili korkularının, kaygılarının, karamsarlığının, umutsuzluğunun ortadan kalkacağına, hayırsız kişilerin aileden ve haneden uzaklaştırılacağına yorulur.

Kahve falında beyaz diş fırçası görmek hayalperest bir kişi  olunması sebebiyle bu konuyla ilgili bir işe girileceğine, çok büyük başarılar elde edileceğine, aile bireyleri ilgili olarak sevinçli bir haber alınacağına, mutluluğu uzakta aramaktan vazgeçeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir