AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölünün canlanması görmek

Kahve falında ölünün canlanması görmek

Kahve falında ölünün canlanması görmek işlerin kötüye gittiği bir anda deyim yerindeyse sihirli bir sopa değmiş gibi düzeleceğine, illet hastalıklara yakalanıp kurtulamayacağına, insanlardan gördüğü sevgi ve saygının da hiç eksilmeyeceğine, karşısına aksi, hileli, fesat kimselerin çıkacağına, bu durumun ona maddi ve manevi olarak büyük zarar vereceğine, gürültüden ve patırtıdan uzak yaşayacağına, sorunlarını kısa zaman içinde sona erdireceğine, uğradığı zararın telafi edileceğine ve büyük başarılar kazanacağına, çok büyük ve zor durumlar ile karşılaşacağına tabir olunur.

Kahve falında ölünün canlanması gördüyseniz:

  • Çok hassas bir konuda dahi olsa, belli bir fikir veya öneriden hoşlanmadıysanız kibarca geri çevirebilirsiniz.

Kahve falında ölü birinin canlandığını görmek buna rağmen işlerinin düzelmeyeceğine, yaşanan güzel şeyler sayesinde sevineceğine rivayet eder.

Kahve falında ölü insanın canlandığını görmek sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve güzel işlere imza atacağına, ayaklarını yerden kesecek kadar büyük bir mutluluk duyacağına ve hayatını değiştirecek bazı kararlar vererek kendisini geleceğe taşıyacak çalışmalara gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölüyü canlanırken görmek düşmanına galip geleceğine, anne baba ile bir tartışma yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölü insan canli görmek sorunların eş, dost ve akrabalardan alınacak yardım sayesinde rahata ereceğine, zor zamanlar yaşanacağına, işlerinde çok zor zamanlar geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölü birini canlandırmak kimseyle küs olmadan, kırgınlıkları unutarak yola devam edileceğine ve kendi kararlarının arkasında durup, yolunda azimle ilerleyecek olan kişinin her zaman inandığı gibi yaşayacağına, özgüvenini yüksek tutarak işteki başarısını herkesin takdir edeceği şekilde ortaya koyacağına, vasıflarını geliştirerek, her zaman aranan ve sorun çözümünde etkin biri olarak düşünülen biri haline geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölüyü canlandırmak sağlık sorunları ile uğraşılacak bir dönem geçirileceğine, çalışmaların tek parça halinde zor bir şekilde değil aksine parçalar halinde ve daha kolay gerçekleştirileceğine, sorunların aşılacağına alamet eder.

Kahve falında ölünün canlanması görmek hasret çeken sevgililerin kısa zamanda kavuşacaklarına ya da sevilen kişiyle sürpriz bir karşılaşma olacağına, borçların biteceğine, yatırım yapılabilecek kadar para tasarrufunda bulunulacağına alamet eder.

Kahve falında ölünün canlandığını görmek gözünün başka kimseyi görmeyeceğine, boş vaktinin hepsini onun yanında geçireceğine ve ileride kendisi gibi herkesin itibar ettiği, inandığı ve sevdiği bir kişi olacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir