AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölülerle bayramlaşmak

Kahve falında ölülerle bayramlaşmak

Kahve falında ölülerle bayramlaşmak yaşama hevesinden olacağına ve yarınlarına dair tüm umutlarını kaybedeceğine, hem mal ve para kaybedeceğine hem de yüzünü yere eğdirecek işlere bulaşacağına, tam anlamıyla çok büyük bir rahata erileceğine ve çok büyük bir mutluluk yaşanacağına, başlayan bir ilişkide  güvensizlik yaşanacağına, sevilen bir kişi ile yaşanan bir tatsızlığı düzeltmek için geç kalındığına, ne kadar çok istenirse istensin hayallerin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine, onayı alınmadan tek bir adım dahi atılamayacak kadar büyük bir rütbe elde edeceğine, hem siyasal hem de sosyal konularda üstün bilgilerle donanacağına, hayallerin bir bir gerçekleştirileceğine, işlerinin istediği gibi yürüyeceğine, hedeflerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, ticaretten yana şansının yaver gideceğine ve kendisini çok memnun edecek gelişmeler olacağına tabir olunur.

Kahve falında ölülerle bayramlaşmak gördüyseniz:

  • Bazı şeylerin eksikliğini çekiyorsanız, o şeyler doğrultusunda hareket etmelisiniz.

Kahve falında ölüyle bayramlaşmak ekmeğini rahat şekilde yeme imkanına sahip olacağına, çektiği cefa kadar da sefa süreceğine, zor ve karamsar günler geçireceğine ve ruhsal olarak yıpranacağına işaret eder.

Kahve falında ölü biriyle bayramlaşmak varolan sorunlarının sona ereceğine, kötü kişilerin kendisinden ve ailesinden uzak duracağına, çevresine karşı tepeden bakan, bilgiçlik taslayan ve aşağılayan tutumlar içinde bulunulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölülerle bayramlaşmak refah düzeyinin ve yaşam şartlarının hiç düşmeyeceğine, yeni bir konuda bazı kararlar verileceğine delalet eder.

Kahve falında komşularla bayramlaşmak hayır ve bereketin artmasına, bir sebeple uzun bir zaman boyunca toparlanılamayacağına, ailevi sorunlar yaşanacağına, kötü günler görüleceğine rivayet eder.

Kahve falında küs olduğun biriyle bayramlaşmak eş, dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine, hayırlı kişilerle bir araya geleceğine, yaşadığı aksiliklerin ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında insanlarla bayramlaşmak bununla birlikte tüm iç dünyasının alt üst olacağına, üzüleceğine, yaşayacağı bir rahatsızlığın kısa sürede biteceğine ve daha mutlu olacağına delalettir.

Kahve falında el öpmek bayramlaşmak aile hayatında çok sıkıntı çekeceğine, alınacak kötü bir haber yüzünden moral bozukluğu yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölen biriyle bayramlaşmak bir sebeple alınteri dökerek elde ettiği kazancı kaybedeceğine, aile hayatında büyük sorunlar yaşanacağına, kötü niyetli kişilerle pazarlığa oturulacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir