AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölü insanı öldü görmek

Kahve falında ölü insanı öldü görmek

Kahve falında ölü insanı öldü görmek kaderinin yüzüne güleceğine, çok hayırlı bir işle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, yarar getirecek bir çalışmaya ortaklık edileceğine, bundan sonraki günlerin kendisine her zaman iyilik ve hayır getireceğine, hanesindeki aşın, ekmeğin ve paranın da artacağına, toplumun sevdiği ve değer verdiği bir işte çok iyi bir performans sergileneceğine ve bu sayede büyük bir işe sahip olunacağına, işlerin kötüye gittiği bir anda deyim yerindeyse sihirli bir sopa değmiş gibi düzeleceğine, çekilen hasretin biteceğine, kırgınların ve küskünlerin barışacağına, yanlış anlaşılacağına ve tüm işini gücünü bırakarak kendisini doğru ifade etmek ve aklamak için nefes tüketeceğine, adının yayılacağına, çevresinin genişleyeceğine delalet eder.

Kahve falında ölü insanı öldü gördüyseniz:

  • Gerilimin yaratacağı ortamlar sağlığınızı da olumsuz yönde etkileyebilir.

Kahve falında ölü bir insanın tekrar öldüğünü görmek sorunlarına karşı destek istediği kişilerden destek göremeyeceğine, zorlukların ve musibetlerin sürekli artacağına tabir olunur.

Kahve falında ölü insanı öldü görmek zor bir anda vereceği akıllıca bir karar sayesinde büyük bir zarara uğramaktan kurtulacağına, böylece çıkabilecek problemleri kısmen de olsa bertaraf edeceğine yorulur.

Kahve falında ölü insanın öldüğünü görmek en gösterişli arabalara bineceğine, pek güven vermeyen bir kişinin iş teklifinin geri çevrileceğine inanılır.

Kahve falında ölü insanın tekrar öldüğünü görmek şansın yaver gitmesi sayesinde heveslendiği her konuda başarılı olacağına, fakirin de gittikçe daha yoksul hale geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ölü insanı öldürmek kurulacak olan bir ortaklık sayesinde çalışma hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, doğru hamleleri yapmak için zamanın geldiğine inanan fal sahibinin iş yatırımları yapacağına ya da iş değişikliğine gideceğine delalet etmektedir.

Kahve falında insanları öldürmek dedikoducu ve kem gözlü kimselerden de korunacağına, aklından ve gönlünden geçen isteklerinin de Allah tarafından kendisine nasip edileceğine inanılır.

Kahve falında çok insanın öldüğünü görmek yaptığı çalışmaları ve ortaya koyduğu davranışları sorgulayacağına, manevi olarak da kendisini çok iyi hissedeceğine, kendisiyle gururlanacağı işler yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında insanların öldüğünü duymak kendisini korumak için üstün çaba gösterse de yine de düşmanlarının saldırılarından yara alacağına, mesleğine dört elle sarılacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir