AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş teyzemi görmek

Kahve falında ölmüş teyzemi görmek

Kahve falında ölmüş teyzemi görmek her adımı takip edilen biri olup bu şekilde çok para ve mal kazanacağına ve bu durumu çok büyük ve çok yararlı bir avantaja çevireceğine, iş hayatında ve aile hayatında bolluk ve bereket göreceğine, çalışılan firmanın atağa geçeceğine, işlerinin her geçen gün daha büyük kazanç sağlayacağına, sorunlarına bir yenisinin daha ekleneceğine, yaptığı işlerde eski başarısına ulaşamayacağına, hatalarından ve yanlışlarından ders çıkaracağına, mutluluğun ve başarının sırrını çözmeyi bileceğine, onlar sayesinde rızıktan ve kazançtan yana daha fazlasıyla nasipleneceğine, kendisi hakkında dedikodu çıkaran insanları gereken cezayı almaları için adli makamlara şikâyet edeceğine alamet eder.

Kahve falında ölmüş teyzemi gördüyseniz:

  • Bazı girişimlerinizin ya da eğilimlerinizin başarılabileceğine dair işaretleri görmeye başlayabilirsiniz.

Kahve falında hasta teyze görmek kısa süreli karlar elde edileceğine, zaman zaman tartışmaların yaşanacağına, kısa süre içinde engelleneceğine, bu işle ilgili olarak bazı yalan haberler çıkarılacağına yorulur.

Kahve falında yaşlı teyzeler görmek başarısının ve mutluluğunun önüne geçen kişilerin, olguların ya da durumların da tehlike olmaktan çıkacağına, kaderinin yüzüne güleceğine, bunun için gerekli alt yapıyı oluşturmanın yollarını bulmaya çalışacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yaşlı bi teyze görmek sevdiği kişilerden ötürü zor günler geçireceğine, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeyden ötürü kendisini istemeyeceği olayların içinde bulacağına, ancak yapılacak bir hata yüzünden işlerin tersine döneceğine alamet eder.

Kahve falında teyzenin kocasını görmek hiçbir zaman darlık ve yokluk çekmeyeceğine, büyük işlere imza atacağına, karşısına çıkan bazı kişiler ile tartışmak zorunda kalacağına alamet eder.

Kahve falında teyzesinin evini görmek hayırlı kararlar verileceğine, bu kararlar sayesinde işlerin daha iyi bir hal alacağına, başarısının artacağına, hayatının da istediği gibi yürüyeceğine işarettir.

Kahve falında teyzeden hediye almak tüm olumsuz elektriğinden arınacağına, büyük bir beladan çok fazla zarar görmeden kurtulacağına ve yaşanabilecek büyük sorunları ortaya çıkmadan yokedeceğine yorulur.

Kahve falında teyzeyle telefonda konuşmak iş yerinde çok zarar edileceğine, arzularını, beklentilerini ve amaçlarını yerine getireceğine, doğru yatırımlar yapacağına işaret etmektedir.

Kahve falında teyze ve anneyi görmek sıkıntılarının ve sorunların son bulacağına, saygının ve iletişimin bozulacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir