AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş kayınpederinin elini öpmek

Kahve falında ölmüş kayınpederinin elini öpmek

Kahve falında ölmüş kayınpederinin elini öpmek işlerindeki bereketin, bolluğun, verimin kaçacağına ve yaşadığı huzurun biteceğine, yaptığı çalışmalar sayesinde iş dünyasında kendisine çok iyi bir yer edineceğine, ferahlayacağına, umutlarına, hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine, tatsızlıkların ortadan kalkacağına, sevdikleri ile bir araya geleceğine, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine, aynı zamanda da özel hayatında sürpriz gelişmelerin olacağına, başarıya ulaşacağına, geleceği için faydalı adımlar atacağına, muradına ereceğine, hidayete ermekle birlikte tüm aile yaşantısını da bu yönde değiştirip ve düzenleme yoluna gideceğine, neşesinin ve keyfinin yerinde kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölmüş kayınpederinin elini öpmek gördüyseniz:

  • Bonkörlük sınırlarınızı zorlamamanızda fayda var.

Kahve falında ölen kayınpederin elini öpmek fal sahibinin ettiği duaların ve tuttuğu dileklerin karşılık bularak hayallerinin de gerçekleşeceğine, edilen yardımlar ve yapılan hayırlar sayesinde geceleri başın yastığa vicdanen rahat olarak konulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kayınpeder elini öpmek aile büyüklerinden biri sayesinde başın belaya girmekten kurtulacağına, eldeki imkanlardan ötürü sürekli Allah’a şükür edileceğine, girdiği sorunlu bir dönemden çevresindeki insanların büyük desteği sayesinde kurtulacağına işarettir.

Kahve falında kayınpederin elini öpmek büyük elem yaşatacak bir haberle karşılaşılacağına, kendisini keşfedeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölmüş kayınpederin elini öpmek sıkıntılarının gittikçe daha kötü bir hal alacağına, sevdiği kişilerden zarar göreceğine, aile hayatında yaşanan tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine delalettir.

Kahve falında kayınpederinin elini öpmek kimseyle konuşmaz olacağına, doktordan doktora koşturacağına, eskiden olduğu gibi iyi haline gelebilmek için elinden gelen çabayı göstereceğine, bazı büyük sorunlarla karşılaşacağına, ancak daha sonra yapacağı bazı girişimler sayesinde durumunu düzelteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ölmüş kayınpederinin elini öpmek kendisini kıskanan ve yolunu kesmeye çalışan rakiplerine fark atacağına, uzun zamandan beri zorluk yaşatan bir olayın üstesinden gelineceğine alamet eder.

Kahve falında kayınpederin öldüğünü duymak bahtının da çok parlak olacağına, hayallerine kavuşacağına, çok güzel ve mutluluk dolu günler göreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kayınpederin hasta olduğunu görmek istediği işleri yerine getirme fırsatına ve olanağına sahip olacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde tüm isteklerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, hayal ettiği ve arzuladığı gibi bir evlilik hayatı süreceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir