AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş halayı öpmek

Kahve falında ölmüş halayı öpmek

Kahve falında ölmüş halayı öpmek herkes tarafından sevilen ve sayılan bir kişi olacağına, yaptığı işlerden çok para kazanacağına, kötülerin ve düşmanların yenilgiye uğratılacağına ve çıkarılan dedikoduların ve söylenen yalanların sonunun getirileceğine, mutluluğunun ve başarısının katlanarak artacağına, düşmanlarını yenecek, rakiplerini de alt etmek için ihtiyacı olan maddi güce, inanca ve cesarete sahip olacağına, başka bir şehre ya da ülkeye taşınacağına, kendisine yardın etmedikleri için en yakın arkadaşlarına bile küseceğine ve artık sadece kendisine uygun bir hayat yaşayacağına, sosyal çevrede de güzel değişikliklerin olacağına inanılır.

Kahve falında ölmüş halayı öpmek gördüyseniz:

  • Belli iş birlikleri oluşturulması ya da anlaşmalar düzenlenmesi konusunda liderliği ele almanız gerekebilir.

Kahve falında ölmüş halayı öpmek büyük bir kazanca ve mevkiye sahip olunacağına, dinden çıkacağına delalet eder.

Kahve falında birilerinin halay çektiğini görmek yeni bir işe gireceğine, yeni bir şehre ya da ülkeye taşınacağına, aksiliklerin arka arkaya yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında biriyle halay çekmek hiçbir eksiğinin kalmayacağına, kalabalık bir eğlence mekânında keyifli ve zevkli vakit geçireceğine, çok özel fırsatlar elde edeceğine ve böyle teklifler alacağına yorulur.

Kahve falında başkasının halay çektiğini görmek her geçen gün zenginleşen fal sahibinin çok sayıda mal varlığına sahip olacağına, derde ve kedere düşeceğine, üzüleceğine, ağlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında halay çekeni görmek işinde çok büyük bereket göreceğine, maddi durumunun her zaman çok iyi olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında halay çekip oynamak rakiplerine yenileceğine, bulunan bazı yolların çok emek gerektireceği, bu yüzden başka yollar aranacağına rivayet eder.

Kahve falında halay çekildiğini görmek manevi tatmini İslamiyet’te bulacağına, sonra da içine düştüğü zor durumu olgunca kabul edeceğine işarettir.

Kahve falında ölen biriyle halay çekmek insanlar tarafından sevileceğine, günden güne daha büyük başarılar kazanacağına, bazı ortak işlere gireceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir