AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş birisi tarafından çağrılmak

Kahve falında ölmüş birisi tarafından çağrılmak

Kahve falında ölmüş birisi tarafından çağrılmak sağlığıyla ilgili çıkmazlara düşmeyeceğine, huzurlu ve rahat bir hayatı olacağına, iş ve okul hayatında da büyük başarılar kazanılacağına, alınan bir haber ile moralinin bozulacağına, böylece diğer insanların da dileklerini gerçekleştirmek için yardım edeceğine, sıkıntıların ister istemez baş göstereceğine, dertlerin günden güne artacağına, iş hayatında sorun yaşanacağına, bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine, yaşayacağınız maddi sıkıntıları hemen atlatacağınıza, artık neşeli ve eğlenceli bir hayat istediğine ve bu yüzden hayatı ile ilgili çok büyük atılımlar yapacağına rivayet eder.

Kahve falında ölmüş birisi tarafından çağrılmak gördüyseniz:

  • Size baskı uygulayan kişilerden uzak durmalısınız.

Kahve falında ölen biri tarafından çağrılmak toplumdaki yerinin, mesleğindeki statüsünün de artacağına, çalışmalarının takdir edileceğine, bolluğa, berekete, zenginliğe ve servet sahibi olmaya delalettir.

Kahve falında ölü tarafından çağrıldığını görmek kişinin her akşam bir davete ya da toplantıya gideceğine, sık sık şehir dışına çıkarak yeni insanlarla tanışacağına, hakkını alacağına alamet eder.

Kahve falında ölü tarafından çağrılmak ruhsal açıdan kendisinde güç bulan kişinin her işe gözü kara bir şekilde atlayacağına, inancına aykırı olacak isteklerine yenilmeyeceğine alamet ederken bir diğer yandan da güç ve kudret sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölmüş birisi tarafından çağrılmak maddi kayba uğrayacağına, maddi imkânlarının bir ömür konfor içinde yaşaması için ona yeteceğine yorulur.

Kahve falında birisi tarafından çağrılmak sıkıntılarının yerini çok mutlu ve sevinçli haberlere bırakacağına, çok büyük adımlar atacaklarına, birlikte çeşitli işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında bir ölü tarafından çağrılmak hasretin ve özlemin biteceğine, yapılan işlerin büyük hayırlar getireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ölü biri tarafından çağrılmak ruhsal olarak yenilenip işine daha da konsantre olacağına, herkesten ileriye gideceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölmüş biri tarafından çağrılmak işlerinin düşeceğine, aksiliklerin peşini bırakmayacağına, maddi zararının gittikçe büyüyeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir