AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş birini tekrar öldüğünü görmek

Kahve falında ölmüş birini tekrar öldüğünü görmek

Kahve falında ölmüş birini tekrar öldüğünü görmek üzüleceğine, zor günlerden geçeceğine, zahmete ve çileye düşeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, müjdeli haberle geleceğine, sırtının yere gelmeyeceğine, hoşluğu ve mutluluğu da bulacağına, zor zamanların ve tartışmaların geride kalacağına, yüzünün güleceğine, sağlığının yerine geleceğine, hayatının güzelliklerle dolacağına, işlerinin bu yüzden aksayacağına, şansının hep açık olacağına yorulur.

Kahve falında ölmüş birini tekrar öldüğünü gördüyseniz:

  • Bazı konularda başarı elde etmenizi veya bazı işleri çözmenizi sağlayabilecek kişilerin aklını karıştırabilirsiniz.

Kahve falında birinin öldüğünü tekrar dirildiğini görmek hayırlı ve çok güzel işlere gireceğine, başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine, herkes tarafından bilinen ve takdir edilen biri olacağına, eğlenceye ve alışverişe bol vakit ve bütçe ayırabileceğine, sorunlardan, borçlardan, hastalıklardan ve kederlerden de uzak olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölmüş babamı tekrar öldüğünü görmek çok büyük bir hata yaptığını anlayacağına ve bu hatayı düzeltmek için gece gündüz demeden kendisini yıpratarak çok büyük çaba göstereceğine, manevi olarak tüm mukaddes değerlere sahip çıkarak hareket edeceğine rivayet eder.

Kahve falında ölü babanın tekrar öldüğünü görmek yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, zahmetinin ve hastalığının da son bulacağına inanılır.

Kahve falında önceden ölmüş birinin tekrar öldüğünü görmek geçmişten gelen ama hala kanayan yaraların kapanacağına, bir karıncayı dahi incitmeyecek kadar ince ruhlu ve hoş gönüllü olacağına delalet eder.

Kahve falında ölmüş annesinin tekrar öldüğünü görmek fal sahibinden öğrendiklerini ona karşı koz olarak kullanacağına, uzun zamandan beri beklenen bir haber geleceğine ve zorlukların daha kolay şekilde aşılacağına rivayet eder.

Kahve falında ölmüş birini tekrar öldü görmek dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine, çok üzüntülü bir döneme girileceğine, bu olayların yaşanmasına sebep olan akrabalar ve arkadaşlar ile tartışma yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında ölü bir kişiyi tekrar öldüğünü görmek çalışkanlığı ve dürüstlüğü ile herkesi hayran bırakacağına, daha sonra bu işi insanlara sevdireceğine inanılır.

Kahve falında ölmüş annesini tekrar öldüğünü görmek atacağı her adımda çok daha hayırlı başarılara imza atacağına, rakiplerini mağlup edeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir