Kahve falında ölmüş birini namaz kıldığını görmek

Kahve falında ölmüş birini namaz kıldığını görmek sıkıntılarından ve sorunlarından arınacağına, bunun da hayatının lüks, zenginlik, rahatlık ve konfor içinde sürmesine vesile olacağına, sıkıntılarının ve üzüntülerinin sona ereceğine, sevinçli ve güzel günler görüleceğine, yapması gereken şeyleri oturup karar vermesi ve bir plan yapması gerektiğine eğer bu şekilde hareket ederse içinde bulunduğu durumdan rahatlıkla kurtulacağına, kişinin kudret ve itibar sahibi olacağına, rahat rahat yaşayacağına, para biriktirebileceğine, ana baba duası alınması ile güzel bir işe ortak olunacağına, kapanan kapıların açılacağına, ayrı düşmüşlerin kavuşacağına, hasret çekenlerin birleşeceğine inanılır.

Kahve falında ölmüş birini namaz kıldığını gördüyseniz:

  • Çok büyük bir olay kapınızda bekliyor.

Kahve falında en ön safta namaz kılmak yaşam enerjisinin ve hevesinin hep yüksek olacağına, her şeyin yolunda gideceğine işaret eder.

Kahve falında birini namaz kıldığını görmek evlat sahibi olamayanların evlada kavuşacağına, yaşanan güzel olayların çok geride kalacağına işarettir.

Kahve falında kandil namazı kılmak kendisini kıskanan insanları yapacakları ile şaşırtacağına, uzun süre işsizlik çekeceğine alamet eder.

Kahve falında bebeğin namaz kıldığını görmek mesleğinde istediği başarıyı elde etme imkânı bulacağına, yaşanan üzücü ve acı olayların unutulacağına, endişeli bekleyişlerin hayırlı biteceğine yorulur.

Kahve falında cenaze namazı kıldığını görmek rahatının ve huzurunun da yerine geleceğine, sevdiklerinden, arkadaşlarından, dostlarından, yakın çevresinden ve komşularından ilgi ve şefkat göreceğine alamet eder.

Kahve falında başka insanların namaz kıldığını görmek kusurların ve günahların telafi edileceğine, tüm lüksünden bir süre fedakârlık yapmak zorunda kalacağına alamet eder.

Kahve falında çamurun içinde namaz kılmak borçlarının hafifleyeceğine, yeni işler alma fırsatı elde edeceğine, askıda olan işlerinde olumlu gelişmelerle ve sevindirici olaylarla karşılaşacağına, sabit kalması yani ne büyümesi ne küçülmesi fal sahibinin hayatının bazen sıkıntılı, bazen de rahat geçeceğine delalet eder.

Kahve falında kıyamet günü namaz kılmak büyük zararlara uğrayacağına, eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendirmesine rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, çok büyük üzüntüler yaşanmasına sebep olacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir