AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş birini güzel görmek

Kahve falında ölmüş birini güzel görmek

Kahve falında ölmüş birini güzel görmek sevdiği kişiler ile büyük bir rahatlık yaşayacağına, maddi olarak sıkıntılı geçen bir dönemin kapatılacağına, hanesindeki rızkın eksileceğine, kazanılacak başarılar sayesinde üst yönetimin dikkatinin çekileceğine, bu sayede yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine, sevinçli haberler alınacağına, bir araya geleceğine ve eski günlerde olduğu gibi yan yana ve omuz omuza olacağına, yapılan projelerin çok bereketsiz olacağına, büyük bir boşluğa düşeceğine, çok büyük bir üzüntü duyacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölmüş birini güzel gördüyseniz:

  • Farklı alanlarda fırsatlar ya da şanslar söz konusu olabilir, çok iyi değerlendirin.

Kahve falında güzel yatak odası görmek isteklerine ve dileklerine kavuşacağına, zorlukların ve zorunlulukların kısa süre içinde ortadan kalkacağına işarettir.

Kahve falında güzel ve büyük ev görmek aile hayatı içinde birlik ve beraberlik sağlanacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, bir sebeple sağlık durumunun bozulacağına, rakipleriyle girdiği tartışmalardan büyük üzüntüyle çıkacağına, karşılaştığı bazı ayak oyunları yüzünden yakın bir zaman içinde işsiz kalacağına, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine alamet eder.

Kahve falında çok güzel saç görmek bir sebeple aile bireyleri arasında hiç istemediği durumların meydana geleceğine, sorunlar yüzünden tartışmalar çıkacağına, gelirinin giderinden fazla olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çok güzel ayakkabı görmek her işinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, bir anda karamsarlığa kapılacak olan fal sahibinin düşünmeden alacağı kararlar yüzünden daha sonra rahatsızlık duyacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında güzel bir şarkı dinlemek geleceğinin mutlulukla dolacağına, bir şansın ve kısmetin ardından yenilerini getireceğine, hayırlı bir kişi ile bir birliktelik yaşanacağına inanılır.

Kahve falında başkasını çok güzel görmek yaşanan büyük sorunlar ve sıkıntılardan sonra çok daha büyük sorunlar ile uğraşmak zorunda kalınacağına, birçok konuda daha dikkatli olunacağına rivayet eder.

Kahve falında dişlerinin güzel görmek herşeyin neredeyse hayal ettiklerine çok yakın olacağına, kişinin var olan düzenini hiçbir aksama olmadan devam ettireceğine delalettir.

Kahve falında güzel sesle ezan okumak haksızlık ve nankörlük göreceğine, çok üzüleceğine, masumluğunu ispat edene kadar da rahata ve huzura kavuşamayacağına, küçük bir hastalıktan muzdarip olacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir