AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş birinden cüzdan almak

Kahve falında ölmüş birinden cüzdan almak

Kahve falında ölmüş birinden cüzdan almak kişinin ailesinden kendisine miras kalan yerleri veya mülkleri sorunsuz bir şekilde alacağına, yaşanan olumsuzlukların tersine etki göstererek kişiyi güçlükler karşısında daha dirayetli biri haline getireceğine, mal ve mülk konusunda çok büyük birikim yapacağına, mal mülk sahibi olunacağına, rakiplerin kazanılacak her başarı sayesinde daha da üzüleceğine, büyük başarılar ve ödüller ile dönülmesi durumunda ödülden pay verileceğine, mutlu ve huzurlu bir hayata kavuşacağına, ayaklarını yerden kesecek kadar büyük bir mutluluk duyacağına, kendisini çok huzurlu hissedeceğine, yalnız olmadığı için çok sevineceğine, ardından işlerini düzeltmeye ve uğradığı zararı telafi etmeye çalışacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölmüş birinden cüzdan almak gördüyseniz:

  • Toplum içinde yıkıp, devireceğiniz şeylerle başkalarına da zarar verebilirsiniz.

Kahve falında cüzdan yırtılması görmek iş hayatında yeni bir dönem açılacağına, yoksul kimselerin zengin bir hayat süreceğine, tüm isteklerine ve ideallerine kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında ölüden cüzdan almak aile üyeleri ile beraber ortak kararlar alırken kendisini ön plana çıkaracak söylemlerde bulunarak anlaşmazlık çıkaracağına, para sorunu olmadan, kimseye el açmadan yaşayacağına ve gelirinin hayat boyu kendisini rahat ettireceğine yorulur.

Kahve falında başkasına ait nüfus cüzdanı görmek onunla aradığı sevgiyi, tutkuyu ve bağlılığı yaşama şansına nail olacağına, istenen şeylere kısa süre içinde kavuşulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birinden cüzdan almak başının belaya girmeyeceğine, başarılarının ve mutluluğunun da daim olacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine delalettir.

Kahve falında cüzdandan kağıt para görmek yaptığı yatırımlardan yana istediği sonuçlara ulaşacağına, hayırlı kişilerle bir araya geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bir cüzdan para görmek isteklerini yerine geleceğine, hem kendisi hem aile bireyleri için büyük bir başarı elde edeceğine, önemli bir makama terfi alacağına inanılır.

Kahve falında boş nüfus cüzdanı görmek işlerinin açılacağı bir döneme gireceğine, kendisini çekemeyen kişiler tarafından işlerinin baltalanacağına delalet eder.

Kahve falında yırtık cüzdan görmek rızkındaki ve kazancındaki verimin hiç eksilmeyeceğine, yaşamının afiyet içinde sürüp gideceğine, gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin gediğinin bulunmayacağına, dileklerine ve hayallerine daha bir süre kavuşamayacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir