AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş bir kadının dirildiğini görmek

Kahve falında ölmüş bir kadının dirildiğini görmek

Kahve falında ölmüş bir kadının dirildiğini görmek rahatsızlık yaratan durumların eş, dost ya da akrabalar sayesinde bertaraf edileceğine ve asabın bozulmasına sebep olan kişilerin hayattan çıkarılacağına, ayağının tökezleyip, işlerinin aksayacağına, hayal edilen ve istenen ne varsa herşeye kavuşulacağına, hayırsız kişilerle iş yapmak zorunda kalınacağına, neşesinin ve keyfinin bozulmayacağına, isteklerinin ve arzularının da yerine geleceğine, psikolojiyi etkileyecek bir olay yaşanacağına, uzun uğraşlar sonucu sahip olunan zenginliğin azar azar kaybedileceğine ve kötü bir durumla karşı karşıya kalınacağına alamet eder.

Kahve falında ölmüş bir kadının dirildiğini gördüyseniz:

  • Bazı şeyleri farklı şekilde ele almaktan korkmamalısınız.

Kahve falında ölmüş kadının dirildiğini görmek çok büyük bir özgüven sahibi olacağına, bulunduğu işin kendisini tatmin etmemesi üzerine başka bir şehre taşınacağına, bu şehirde yeni bir işe gireceğine, işine olan bağlılığının zarar göreceğine tabir olunur.

Kahve falında ölü bir kadının dirildiğini görmek hayal kırıklığına düşeceğine, umduklarını bulamayacağına, kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine delalettir.

Kahve falında ölmüş bir kadının dirildiğini görmek yaşanan bazı aksilikler nedeni ile morali bozuk olan fal sahibinin kendisini toparlayarak işinin başına döneceğine, doğru yoldan çıkıldığı an itibariyle düşmanlarda artış görüleceğine inanılır.

Kahve falında kadın ölünün dirildiğini görmek amaçların gerçekleşmeyeceğine, tahmin edilenden daha büyük kazançlar elde edileceğine, maddi olarak çok kazanç elde edileceğine, sevilen kişiler ile mutlu olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında babasının dirildiğini görmek para sorunu olmadan, kimseye el açmadan yaşayacağına, çok büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına, fal sahibinin, diğer hayallerini ve isteklerini gerçekleştirmek için cesaret vereceğine alamet eder.

Kahve falında sağ birinin ölüp dirildiğini görmek tüm sorunlarının biteceğine ve endişelerinin ve üzüntülerinin son bulacağına, yapılan işin karşılığının alınamayacağına, bu yüzden maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kocasının ölüp dirildiğini görmek bir sebeple fal sahibinin, çok büyük bir şok yaşayacağına, bu kişi ile tüm irtibatını kopartacağına, çok büyük bir üzüntü duyacağına ve çok daha kötü durumlara düşebileceğine, edilen duaların kabul olacağına delalettir.

Kahve falında bir kişinin ölüp tekrar dirildiğini görmek gerek işle ilgili gerek sosyal hayatla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına,  maddi olarak büyük bir kayıp verileceğine, bereket ve bolluk içinde geçecek bir döneme girileceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir