Kahve falında ölmüş bebeğin dirildiğini görmek

Kahve falında ölmüş bebeğin dirildiğini görmek sürekli artacak bir sipariş listesi ile koşturacağına, kendisine gelen bir teklifi kabul edeceğine, yapılan bir hatanın düzeltileceğine, sıcakkanlı bir kişi olunacağına, yorucu geçen bir döneme girileceğine, iyi niyetlerle attığı adımların takdir göreceğine ve fal sahibinin arkasından dua edenlerin çoğalacağına, sıkıntılı olduğu bir durumda fal sahibinin sevinçten havalara uçmasına vesile olacak bir haber alacağına, çok rahat bir iş hayatı geçireceğine, sıkıntılarının biteceğine, anne baba duası alacağına, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, bu sayede büyük bir özgüven kazanılacağına, kazancın artacağına, eğitim konusunda bulunan eksiklerin giderileceğine, eline hayırlı kazançların geçeceğine işarettir.

Kahve falında ölmüş bebeğin dirildiğini gördüyseniz:

  • Karşılaşacağınız fırstları anında değerlendirin.

Kahve falında ölmüş bebeğin dirildiğini görmek yaşadığı kötü günlerin ve olayların etkisini unutma imkânı yakalayacağına ve hayatının artık istediği şekilde ilerleyeceğine, sevdiği kişi ile hayatını birleştireceğine işarettir.

Kahve falında bebeğin ölüp dirildiğini görmek kırgınlık yaşanan bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine, maddi ve manevi olarak yalnız kalınacağına, uzun bir zaman sonra gelecek bir teklife rağmen insanlara bir türlü güven duyulamayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine inanılır.

Kahve falında ölen bebeğin dirildiğini görmek zor olduğu söylenen bir çalışmanın keyifli bir hal alacağına, yüklü miktarda kazanç getireceğine, hem kendisinin hem ailesinin maddi durumunun düzeleceğine delalettir.

Kahve falında ölü bebeğin dirildiğini görmek doğru hamleleri yapmak için zamanın geldiğine inanan fal sahibinin iş yatırımları yapacağına, işlerin hafifleyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ölen bir insanın dirildiğini görmek hayatının düzene gireceğine, ticaretinin açılacağına, sağlığına, ağız tadına ve neşesine kavuşacağına, hayallerine ulaşacağına, amaçlarına nail olacağına ve muradına ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında başkasının ölüp tekrar dirildiğini görmek doğruluktan ayrılmayacağına, ahlakından vazgeçmeyeceğine, tedbirsiz davranışların sonucunun depresif bir ruh haline varacağına yorulur.

Kahve falında ölen yakınının dirildiğini görmek eldeki imkanların giderek azalacağına, zor bir işin bir türlü sona erdirilemeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında insanın dirildiğini görmek moralinin bozulacağına ve sinirlerinin de adeta bir yay gibi gerileceğine, çarelere kavuşacağına, yeni kazanç kapıları bulacağına ve sayısız fırsat elde edeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir