AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş atalarını görmek

Kahve falında ölmüş atalarını görmek

Kahve falında ölmüş atalarını görmek tüm hayalini gerçekleştirme fırsatı yakalayacağına, gözünün ve ufkunun da açılmasına vesile olacağına, ortaklık kurulan bir kişi ile yeni çalışmalara imza atılacağına, iş hayatında yapmak istediği projelerin yarıda kalacağına, sağlıkla ilgili olacak herhangi bir sıkıntının kısa bir zaman içinde ve herhangi bir hasar bırakmadan geçeceğine, iş dünyasında üne kavuşulacağına, sorunlarının kısa zaman içinde biteceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar duyacağına, çok büyük adımlar atacaklarına, birlikte çeşitli işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine ve bu kazançlar ile çok hayırlı başarılar elde etmek için bazı adımlar atılacağına, yakınları ve dostları olmak üzere tüm insanlara elinden geldiğince yardım edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölmüş atalarını gördüyseniz:

  • İş hayatınızı, ailenizi ilgilendiren konuları veya sağlığınızı daha çok ciddiye almalı, detaylı planlar yapmalısınız.

Kahve falında basket atamamak sevdikleriyle arasının açılacağına, gireceği bir ortaklıkta çok büyük bir sorunla karşılaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ataç görmek ayaklandıracağına, eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirmesi ile büyük kazanç elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çok büyük bir ata binmek askıda kalan bir projenin tekrar hayata geçirileceğine ve zamansızlıktan ötürü bir türlü çıkılamamış olan bir seyahate ya da yolculuğa çıkılacağına, daha sakin ve daha anlayışlı biri olacağına işarettir.

Kahve falında eşekten inip ata binmek sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içinde yapacağı bazı çalışmalar sayesinde kurtulacağına, eline geçen tüm fırsatları bu sayede değerlendireceğine, büyük bir servete kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında ata binmiş birini görmek içine düşeceği zorluklardan kendisini ancak yine onun kurtaracağına, yaşamının uzun olacağına, ağız tadının yerinde kalacağına, hayatının afiyette geçeceğine delalettir.

Kahve falında atatürkün anıtkabri görmek çok sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, elinde bulunan imkânların bitmek üzere olacağına, iş hayatında büyük bir kriz yaşanacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında gelinlikle ata binmek adım atılan bir yolda büyük bir ilerleme kaydedileceğine, sorunsuz geçecek bir çalışma yapılacağına, her işinde iyilikle karşılaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sevgiliyle ata binmek çok yakın bir zaman içinde mutlu olacağı bazı haberler alacağına, sevinçli haberlerin geride kalacağına ve üzüntülü bir ruh haline bürünüleceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir