AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölen kişiden anahtar almak

Kahve falında ölen kişiden anahtar almak

Kahve falında ölen kişiden anahtar almak yeni bir eve sahip olacağına ve bol kazançlı bir işe gireceğine, aile bireyleri ile çok mutlu olacağına ve aile içinde büyük sevinç yaşayacağına, düşmanlarını çatlatacak kadar mutlu olacağına, kazancının eksilmeyeceğine, hayatın alınan başarılar ve elde edilen kazançlar sayesinde daha kolay ve keyifli bir hale geleceğine, ayrılıklar olmadan uyum içinde yaşanacağına, sağlığının ve keyfinin bir ömür süreceğine, istenilen bir birliktelikten sonra yapılacak mutlu bir evlilik yapacağına, attığı adımların boşa gideceğine, yaşayacağı zorluklardan ötürü pek huzurlu olmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölen kişiden anahtar almak gördüyseniz:

  • Kaybedeceğiniz bir şey işlerinizin oldukça aksamasına neden olabilir.

Kahve falında bir kişiye anahtar vermek çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, üzüntülerin son bulacağına ve sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, mutlu ve sağlıklı olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölen kişiden anahtar almak sorunların akıl yoluyla çözüleceğine çekilen çilelerin biteceğine ve ferahlığa çıkılacağına, çok büyük ve çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirileceğine alamet eder.

Kahve falında ölmüş kişiden anahtar almak büyük başarılar kazanarak çok iyi yerlere geleceğine, ancak daha sonra verilecek kararlar sayesinde sıkıntıların ve sorunların geçeceğine delalettir.

Kahve falında erkeğe anahtar vermek bir daha da hayatı boyunca bu imkânı elde edemeyeceğine, hayatta hep iyi şeylerle karşılaşacağına, iyi şeyler yaşayacağına, kendisini her zaman ayrıcalıklı ve özel kimse olarak hissedeceğine delalettir.

Kahve falında anahtarlığın kırıldığını görmek işlerinin azalacağına, düzeninin bozulacağına, borçlarının artacağına ve bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine, sıkıntıların ve sorunların büyüyeceğine, işlerin bozulacağına yorulur.

Kahve falında asma anahtar görmek elini attığı her işten alnının akı ile çıkacağına, verilen emekler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine işaret eder.

Kahve falında anahtar bulamamak sorunların epey büyük sorumluluklar getireceğine, iş hayatında ve aile hayatında düştüğü boşluktan kurtulması ve parasal olarak çok zor durumlara düşmemesi için yardım edileceğine ve herhangi şekilde ortaya çıkabilecek hastalık durumundan ötürü gereken ne varsa yapılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında anahtar kırıldığını görmek kişinin seçeceği meslekte isim yaparak herkesin takdirini, saygısını toplayacağına, hayırlı kazançlar ve büyük başarılar kazanılması ile kişinin önünün açılacağına, bu sayede çok hayırlı ve büyük kısmetlerin ele geçeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir