AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölen birine kuran okumak

Kahve falında ölen birine kuran okumak

Kahve falında ölen birine kuran okumak maddi olarak uğranacak zararın yanısıra bir de manevi olarak zarar görüleceğine, acılarını dindireceğine, kendisine istediklerini getireceğine ve hoş sürprizler hazırlayacağına, hayırlı ve güzel şeylerin kısa süreli olarak rafa kalkacağına ve başına gelen kötü bit durum yüzünden sevdiği kişilerin de zarar göreceğine, durulacağına, sevdiği kişiler ile kuracağı ortaklık sayesinde kendisini çok rahat hissedeceğine ve mutlu olacağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, yakın bir zaman içinde çok başarılı işlere imza atacağına, çabaların ve emeklerin boşa çıkacağına, çaresizliklerine, sorunlarına, umutsuzluklarına ve problemlerine karşı çözümlere kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölen birine kuran okumak gördüyseniz:

  • Bazı plan ya da davetleri onaylamadan önce ajandanızı kontrol etmenizde fayda var.

Kahve falında kuranı ezbere okumak değer verilen kişiler ile mutlu bir şekilde yaşanacağına, kalben çok rahat edileceğine, onlara sanat öğreteceğine inanılır.

Kahve falında mezarlıkta kuran okumak ticaretten yana hayal kırıklığı yaşayacağına, maddi zarar edeceğine, onun da uzun süre bu durumu halledebilmekle vakit harcayacağına inanılır.

Kahve falında başkasının kuran okuduğunu görmek duraklama yaşanacağına, şanssızlık yaşanacağına, başarısızlığa düşüleceğine işarettir.

Kahve falında yürüyerek kuran okumak aile hayatında güzel gelişmeler yaşanacağına, yapılan talihsiz bir açıklama yüzünden eleştiri oklarının hedefi olunacağına işarettir.

Kahve falında mezarda kuran okumak şansının açılacağına, kısmetlerinin artacağına, kişinin mutlu olmasını sağlayacak fırsatlar elde edeceğine, anne baba duasının alınacağına işaret eder.

Kahve falında kuranı kerimi abdestsiz okumak övgülerle ve başarılarla dolu bir yaşam sürüleceğine, sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, bolluk ve bereket içinde bir döneme girileceğine tabir olunur.

Kahve falında kurandan fatiha okumak yanlış işlere girileceğine, sağlığının yakın zaman içinde bağışıklığının düşmesi sonucu bozulacağına ve yakınındaki bir kişiden ihanet göreceğine delalet eder.

Kahve falında kurandan ayet okuduğunu görmek böylece hayata yeniden sarılacağına ve eski güzel günlerine döneceğine, sağlığının da bozulacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir