AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölen bir kişiyi canlı görmek

Kahve falında ölen bir kişiyi canlı görmek

Kahve falında ölen bir kişiyi canlı görmek sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, kurulmuş bir ortaklığın bozulacağına, sosyal hayatında ve iş hayatında neredeyse farklı bir kişi olarak görüleceğine ve çok büyük bir sevince kapılacağına, hayata karşı bakışının değişeceğine, mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine, hanenizde bolluk olacağına, anne ya da baba ile ters düşüleceğine, kısa süreli bir yolculuğun yaşanacak aksilikler yüzünden gereğinden fazla uzayacağına, bir sebeple ortaklığın bozulacağına işarettir.

Kahve falında ölen bir kişiyi canlı gördüyseniz:

  • Belli düzenlemeler veya anlaşmalar esnasında dikkatli olmalısınız.

Kahve falında canlı kişiyi ölmüş görmek bazı büyük sıkıntılar yaşayacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zaman içinde biteceğine ve bu sayede etrafındaki insanlardan çok büyük takdir toplayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölmüş kişi canlı görmek girilen bir yolda karşılaşılacak kötü biri yüzünden ağız tadının kaçacağına, iş hayatında yüksek kademelere çıkacağına rivayet eder.

Kahve falında ölü kişiyi canlı görmek aksiliklerin, şanssızlıkların ve kısmetsizliklerin yerini hayır olana bırakacağına, ticaret hayatının başarılı ve kazançlı geçeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölmüş bir kişiyi canlı görmek tartışmaların son bulacağına, bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine, maddi olarak çok zarar edileceğine ve kardeşler arasında bir tartışma yaşanacağına inanılır.

Kahve falında ölen kişiyi canlı görmek iyi bir kişinin yardımıyla birçok konuda büyük işlere imza atılacağına, diğer kişilere yol gösterici olunacağına ve hayırlı bir işle ilgili destek verileceğine, dostlarıyla bir araya geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölen bir kişiyi canlı görmek geçiminin de çok daha kolay hale geleceğine, zengin olacağı ve istediği gibi yaşayacağı bir döneme gireceğine yorulur.

Kahve falında ölen kişi canlı görmek aile bireyleri ile ilgili olarak bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, eve huzur dolacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölmüş kişiyi canlı görmek çok büyük zararlar edeceğine, aradığı aşkı bulacağına ve Allah’ın kendisine sevdiği ile yaşamayı er ya da geç nasip edeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir