AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölen babasının tekrar öldüğünü görmek

Kahve falında ölen babasının tekrar öldüğünü görmek

Kahve falında ölen babasının tekrar öldüğünü görmek daha önce kimsenin yapmaya cesaret edemediği işlere gireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, yeterli kimse haline geleceğine, yol yordam sorulan ve kendisinden de akıl danışılan kimse olacağına, elde avuçta bulunan üç beş kuruşun gereksiz ve boş bir işe yatırılacağına, hayal ettiği ve uzun zamandan beri istediği şeylere kısa sürede iyi bir şekilde kavuşacağına, hakkaniyetli ve düzgün bir insandan çok büyük yardım göreceğine, sıhhat ve huzur bulacağına, deyim yerindeyse kıpır kıpır olacağına, yaşam enerjisinin ve isteğinin yerinde kalacağına, kendisini çok iyi, mutlu ve hafif hissedeceğine, yanlış yatırımlar yapacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine ve arkadaşlar arasında sevilen bir kişi olunacağına yorulur.

Kahve falında ölen babasının tekrar öldüğünü gördüyseniz:

  • Fikirleriniz konusunda ısrarcı olmamanızda fayda var.

Kahve falında ölmüş babamı tekrar öldüğünü görmek eline geçen kazancı çok hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendireceğine, yakasını belalardan ve belalı işlerden sıyıracağına işarettir.

Kahve falında babasının öldüğünü ve tekrar dirildiğini görmek ister istemez çok sorunlu bir zaman geçireceğine, rızık elde edeceğine inanılır.

Kahve falında ölmüş babanın tekrar öldüğünü görmek ortaya konulan bir çalışmaya zarar vereceğine, disiplinini en üst seviyede tutarak çevresine de örnek olacağına, işinde başarılı olmak için kılı kırk yaracak şekilde hareket edeceğine tabir olunur.

Kahve falında ölen babanın tekrar öldüğünü görmek kendisini mutsuz ve yetersiz hissetmeye başlayacağına, çektiği yokluğun unutulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölen babasını tekrar öldüğünü görmek borç ödemeye, bir daha sanki hiç gülemeyecek, mutlu olamayacak ve güzel günler yaşayamayacak hissine kapılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölen babasının tekrar öldüğünü görmek rakipsiz hale geleceğine, sorunların aşılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında babanın öldüğünü ve tekrar dirildiğini görmek kazanılan başarıları çekemeyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, maddi açıdan çok huzurlu bir döneme girileceğine, yokluk nedir bilmezken kıt kanaat yaşamayı öğrenmek zorunda kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölmüş babamın tekrar öldüğünü görmek kişinin bazı değişiklikler yapmak suretiyle kazancını farklı yollardan elde edeceğine, çalışan sayısını artırarak, hem verimi yükselteceğine, hem de başka insanlara ekmek kapısı aralayacağına, yaşanan zor günlerin biteceğine, ferahlığa çıkılacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir