AnaSayfa / Genel / Kahve falında öleceğinin söylendiğini görmek

Kahve falında öleceğinin söylendiğini görmek

Kahve falında öleceğinin söylendiğini görmek büyük ve güzel gelişmeler sayesinde işini büyüteceğine, kazandıkları ile daha iyi yatırımlar gerçekleştireceğine, içindeki sıkıntıların gideceğine, canın sıkılacağına, sosyal ilişkilerinin de bu süreçte daha fazla yıpranacağına, uykusunda ne kadar bel ağrısı çekerse o kadar rahatlayacağına, iyileşeceğine, gittikçe artan bir iş grafiği yakalayacağına, güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine alamet eder.

Kahve falında öleceğinin söylendiğini gördüyseniz:

  • Bir takım ailevi sorunlar yaşıyorsunuz.

Kahve falında birine söylenmek hastalığın biteceğine, borçların kapanacağına, dertlerin son bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında öleceğinin söylendiğini görmek zor geçen bir dönemin yakın zaman içinde biteceğine, yönetici makamına geleceğine ve kendisi ile gurur duyacağı önemli ve büyük işlere imza atacağına delalettir.

Kahve falında size yalan söylendiğini görmek kötü insanlar ile arkadaşlık etmeyeceğine, ihtiyaçlarını gidermekte maddi sıkıntı çekmeyeceğine yani geçim derdi olmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında isminin söylendiğini görmek böylece başarı, kazanç, saygınlık, şöhret elde edeceğine, daha rahat bir nefes alacağına delalet eder.

Kahve falında ilahi söylendiğini görmek arkadaşlarla beraber vakit geçirmek istense de eski tadı bulamayacak olan fal sahibinin yalnızlaşacağına, fal sahibinin gönlünün feraha ereceğine, kötü düşüncelerinin ve sıkıntılarının da dağılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında şarkı söylendiğini görmek kısa süreli bir hastalık yaşayacağına, bu yüzden bir dönem üzüleceğine, çalışmalarının ve projelerinin yakın bir zaman içinde büyük kazanç elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında adının söylendiğini duymak kapanmış olan kapıların Allah’ın izni ile açılacağına, işlerinde hep üstün başarılar elde edeceğine bu sayede de ticaret hayatında aranan özelliklerde kimselerden olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kendine yalan söylendiğini görmek sevdiklerine ihanet etmeyeceğine, kimsenin arkasından gıybet etmeyeceğine ve hiç kimseye iftira atmayacağına, yaşamının kendi istediği şekilde ilerlemeye başlayacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir