AnaSayfa / Genel / Kahve falında olduğunu bilip uyanamamak

Kahve falında olduğunu bilip uyanamamak

Kahve falında olduğunu bilip uyanamamak ancak doğru zamanda yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, dertlerin bitip huzura erileceğine, akıl hocası olan birinden iş konusunda çok büyük yardım alınacağına, çekilen zahmetin çoğalacağına, çok büyük üzüntü duyacağına, sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, güveninin artacağına, eline geçen kazancı hayal ettiği projeler için harcayacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından tamamen kurtulacağına, kurduğu hayatta yeni bir işe gireceğine, kısmetinin açılacağına ve aile hayatının çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında olduğunu bilip uyanamamak gördüyseniz:

  • Aşırı hareketlerden, aşırı sorumluluk almaktan veya aşırı harcamalardan kaçınmanız gerekiyor.

Kahve falında bilinmeyen bir böcek görmek isminden sıkça söz ettireceğine, kendisini örnek alan bazı kişilerin daha fazla cesaretleneceğine ve daha iyi işler yapmaya çalışacağına, çok zor ve sıkıntılı günler geçireceğine işaret eder.

Kahve falında bilinmeyen varlık görmek herkes tarafından çok konuşulacak biri olunacağına ve sevinçli haberler alınacak bir döneme girileceğine, ticaret ile uğraşılıyorsa bol kazanç getiren ortaklıklar yapılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bilinmeyen bir yere gitmek yaşayacağı sıkıntılarda etrafındaki pek çok insanın anında yardımını göreceğine ve mutlu olacağına, ne etse de yaptığı hatayı telafi edemeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bilinmeyen böcek görmek yaşanan sıkıntıların ve borçların biteceğine, eğer falı kapatan kişinin bir düşmanı varsa, düşmanını alt edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bilinmeyen bir yerde kaybolmak inancından ödün vereceğine, çok büyük zararlar ile karşılaşacağına, bu sorunlarından dolayı büyük ruhsal sorunlar yaşayacağına, bu durumlardan ailesinin de çok etkileneceğine inanılır.

Kahve falında bilinmeyen yer görmek beraberinde olan insanlara da destek olup işlerini büyüteceğine, sorunlarından kurtulacağına, üzüntülerini bir çırpıda atlatacağına ve çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında bilinmeyen bir eve girmek bazı sorunlar yaşanmasına rağmen istenen her şeye sahip olunacağına, kendisine kötülük yapmak isteyen kişileri bulup adli yoldan cezalarını çekmelerini sağlayacağına tabir olunur.

Kahve falında türü bilinmeyen meyve görmek sorunların ve üzüntülerin son bulacağına, edilen duaların Allah katında kabul göreceğine, yaşamın belli bir düzene oturacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir