AnaSayfa / Genel / Kahve falında okulun tatil olduğunu görmek

Kahve falında okulun tatil olduğunu görmek

Kahve falında okulun tatil olduğunu görmek hakkını koruyamadığı gibi, ailesinde de sözünü dinletemeyen biri haline geleceğine, işleriyle ilgili çok başarılı kararlar vereceğine, işlerinin kötüye gideceğine, kazancının günden güne artacağına, hiç düşünmediği kadar büyük başarılar kazanacağı bazı işlere gireceğine, çok zor zamanlar geçireceğine, büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine ve bu yüzden çok ağır bir hastalığa tutulacağına, istediği her şeyi fazlasıyla elde edeceğine, yanlış davranışı olanları uyararak, ikinci bir şans vereceğine, umut beslediği ve medet umduğu yerlerden de zarar göreceğine yorulur.

Kahve falında okulun tatil olduğunu gördüyseniz:

  • Sizi ilgilendirmeyen işlere karışmamanızda fayda var.

Kahve falında okulun tatil olduğunu görmek namaz kılacağına, önceden başarılı ve yetenekli olduğu işte artık aynı performansı ve yeterliliği gösteremeyeceğine, bu nedenle hayatının zorlaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında okulların tatil olduğunu görmek yeni bir haneye sahip olunacağına  ve işlerin bir şekilde düzeltileceğine, kazançlı bir işin başına geçirileceğine ve parasal sıkıntıların ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tatile hazırlanmak kazaya, belaya ve derde düşeceğine, işlerini kısa zamanda büyüteceğine, eline geçen bütün fırsatları hızlı bir şekilde kazanca çevireceğine, birçok kişiye yardım edeceğine, evlilik hayali kurduğu birisine aşık olup onunla evleneceğine, sorunlarının geçmişte kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tatile çıkmak hayat içerisinde çok mutlu olunacağına, görme ve alma şansına sahip olacağına inanılır.

Kahve falında arkadaşınla tatile gitmek hem mutluluk hem de mal mülk sahibi olacağına, sağlığın da bozulacağına delalettir.

Kahve falında tatil yapmak maddi konularda hiç sıkıntı duymadan yoluna devam edip, neşeli bir hayat süreceğine, rahatlığa erileceğine ve sorunların kısa zaman içinde çözüm bulacağına işarettir.

Kahve falında tatile gitmek uzun zaman önce ortaklık kurulmuş birinden çok büyük bir ihanet görerek çok yüklü miktarda maddi ve manevi zarar uğranacağına, mutlu bir evliliğe alamet etmektedir.

Kahve falında arkadaşımla tatile gitmek hayırlı bir kısmet ile dünya evine girileceğine ve rahat bir hayata sahip olunacağına, yapılan çalışmalardan ötürü çok zor ve kötü zamanlar yaşayacağına ve bu dönem içerisinde sık sık kavga edeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir