AnaSayfa / Genel / Kahve falında ata altın bulmak

Kahve falında ata altın bulmak

Kahve falında ata altın bulmak çok mutlu bir birliktelik yaşayacağına, en kötü zamanında bu kişi tarafından düzeltileceğine, ileride bu durumun ya da sorunun çok daha kötü bir hal alabileceğine, feraha ermeye, aile bireylerini kötü etkileyebilecek bir durumun bertaraf edileceğine, maddi zararının giderileceğine, itibar kaybedeceğine, ayıplanacağına, işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, kazancının çoğalacağına, onlarla hem gönül hem de fikir birliğine gireceğine, dayanışma içinde kalacağına inanılır.

Kahve falında ata altın bulmak gördüyseniz:

  • Özel ilişkilerimizden bazılarının sağlamlığı veya güvenilir kişiler nedeniyle yüzümüz gülebilir.

Kahve falında ata altın bulmak sorunların teker teker çözüleceğine,kardeşler arasındaki buzların eriyeceğine, rahatsızlık veren bir durumun eş, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına, kız çocuğunun olacağına alamet eder.

Kahve falında ata lira bulmak huzurunun ve sıhhatinin yerine geleceğine, zevk aldığı aktivitelere de daha fazla vakit ayıracağına yorulmaktadır.

Kahve falında ata altını görmek büyük çalışmalar sırasında çok güzel günler göreceğine ve bundan sonra karşısına çıkabilecek durumlar için daha dikkatli olacağına, sevilen bir arkadaşla bir iş fırsatının değerlendirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ata altını almak sağlıkla ilgili bazı sorunların baş göstereceğine, başarılarının düşeceğine yorulur.

Kahve falında atatürk resimli altın görmek bolluk içine olacağına, kafasına koyduğuna ulaşacağına, sorunlarından, sıkıntılarından, mutsuzluklarından, huzursuzluklarından kurtulacağına, maddi zararını karşılayacağına, yüksek mertebeye geleceğine işarettir.

Kahve falında ata altın görmek çok üzüleceğine ve de bir süre toparlanamayacağına, böyle bir zorluk yaşaması halinde vatan hasretine dayanamayacağına ve bir gün gurbete gitmesi gerekirse bunu kabul etmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında atatürk altını görmek yatırımlarının kar getireceğine, sorunlarının çözüleceğine, sıkıntılarının biteceğine, borçlarının kapacağına, hane halkı arasına nifak sokan bir kişinin varlığına ve sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalınacağına inanılır.

Kahve falında çuval dolusu altın bulmak sağlıkla ilgili önemli bir adım atılacağına, çok büyük işlere girerek çok büyük kazançlar elde edeceğine, insanlar arasında çok tanınan biri olacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir