AnaSayfa / Genel / Kahve falında öğretmenden kaçmak

Kahve falında öğretmenden kaçmak

Kahve falında öğretmenden kaçmak darlıktan ferahlığa çıkılacağına, sorunların biteceğine, patlama noktasına geleceğine ve tabiri caizse sinirlerinin yay gibi gerildiği bir anda da isyan ederek içindeki herşeyi söyleyerek rahat etmeye çalışacağına, sıkıntılı ve üzüntülü zamanların sona ereceğine, hasret çekenlerin kavuşacağına, maddi açıdan büyük zorluklar yaşanacağına, ekmeğinin ve kazancının kesilmeyeceğine, iç sıkıntısına, evlilik yolunda engeller çıkacağına, zor işlerin çok büyük bir kolaylık sayesinde çözüme kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında öğretmenden kaçmak gördüyseniz:

  • Belli teklif, davet, yorum ya da önerileri dikkatle dinlemenizde fayda var.

Kahve falında öğretmenden kaçmak başarıya giden yolların açık olacağına bu sayede fal sahibinin ticaretinde çok ilerleyeceğine, bir süre her şeyden elini eteğini çekeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sınıfta öğretmen görmek huzurlu bir iş hayatı sağlanacağına ve refaha erileceğine, yardıma muhtaç insanlara her zaman yardım edeceğine yorulur.

Kahve falında öğretmenden kalem almak zengin ve gösterişli biri olarak anılacağına, birçok iş fırsatı yakalanacağına yorulur.

Kahve falında beden öğretmenini görmek zorlukların ve sorunların aşılacağına, böylece falı kapatan kişinin, sorunlarından kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında sevmediğin bir öğretmeni görmek kendisine yol göstereceğine ve elinden geldiğince sıkıntısını azaltmak için imkânlarını seferber etmekten geri durmayacağına, her zorluğu kolaylıkla yenebileceğine yorulur.

Kahve falında sevdiği öğretmeni görmek endişe ettiği konularda genişliğe çıkacağına, kazanacağı paralar sayesinde aile hayatında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, güzel günlerine gölge düşeceğine, işlerine ve kazancına nazar değeceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında öğretmenler odası görmek kurulacak olan bir ortaklık sayesinde çalışma hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, meslek hayatının da başarılarla geçeceğine alamet eder.

Kahve falında fen öğretmeni görmek sosyal çevrede de güzel değişikliklerin olacağına, bir süre maddi sıkıntılar yaşayacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir