AnaSayfa / Genel / Kahve falında öğretmen ve öğrenci görmek

Kahve falında öğretmen ve öğrenci görmek

Kahve falında öğretmen ve öğrenci görmek bazı kişilerle tartışma yaşayacağına, uzun zamandan beri içini kaplamış olan yalnızlık duygusundan uzaklaşarak sevinçli günler yaşayacağına, iyi markalardan giyinmekten ve tatillere gitmekten geri kalmayacağına, zor zamanların geride kalacağına, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, yaşam içerisinde yeni bir yol çizileceğine, kapanan kapıların açılacağına, meselelere olabildiğince nesnel yaklaşılacağına, daha önce hiç başa gelmeyen olaylarla karşılaşılacağına, tüm tersliklerin arka arkaya geleceğine, bir daha işyerine gelmeyeceğine işarettir.

Kahve falında öğretmen ve öğrenci gördüyseniz:

  • Grup aktiviteleri veya ekip çalışmaları ya da iş bölümünün faydasını görebilirsiniz.

Kahve falında öğretmenin öğrenciyi dövdüğünü görmek kendisini daha önce hiç hissetmediği kadar rahat ve hafif hissedeceğine, iş yerindeki arkadaşlar ile kavgalı bir ortam oluşacağına rivayet eder.

Kahve falında öğretmen ve öğrenci görmek ruhsal olarak büyük zarar verecek bir olayla karşılaşılacağına ve prestij sahibi bir kişi iken yaşanacak kötü bir durumla birlikte iş dünyasındaki tüm saygınlığın ve başarıların silineceğine, muhabbetlerinin çok daha tatlı dille devam edeceğine alamet eder.

Kahve falında öğrenci ve öğretmen görmek bazı aile bireyleri ile birlikte çok hayırlı bir işe girileceğine ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bir adım atılacağına, çok büyük üzüntüler yaşadıktan sonra kendisini toplamak için çaba göstereceğine alamet eder.

Kahve falında okul öğrenci öğretmen görmek iş yerinde istediği makama terfi edileceğine ve hayal ettiği şeylere kavuşacağına, hedeflerine emin adımlarla yürüyerek sorunsuz şekilde ulaşacağına tabir olunur.

Kahve falında lise öğrencisi olduğunu görmek kişinin inancı ve başarısı sayesinde ayağına dolanan ve yoluna çıkan her türlü melanetten kurtulacağına, çok hatalı çalışmalara gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında önlüklü öğrenciler görmek ne zaman başı sıkışsa pervane gibi çevresinde dönen insanlar olacağına, huzurunun yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında üniversite öğrencisi olmak art niyetli kimselere rastlayacağına, kazalarla ve belalarla deyim yerindeyse burun buruna geleceğine, maddi problemlerinin tamamen ortadan kalkacağına, bundan sonra istediği gibi rahat rahat harcama yapacağına ve para sıkıntısı çekmeden geçinebileceğine tabir olunur.

Kahve falında öğrenci yurdu görmek huzurlu ve işlerin açılacağı bir döneme girileceğine, bir sebeple yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir