AnaSayfa / Genel / Kahve falında öfkeli kadın görmek

Kahve falında öfkeli kadın görmek

Kahve falında öfkeli kadın görmek çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, hayırlı bir kısmet bulup evliliğe adım atacağına, atılacak adımlar sayesinde büyük ses getirileceğine, maddi açıdan çok zor duruma düşüleceğine, atılan adımlar sayesinde büyük fırsatlar elde edileceğine, hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, sorunların kısa süre içinde çözüm bulacağına, uzun süreden beri iş hayatında yaşanan maddi sıkıntıların biteceğine, aile hayatında yaşanan tatsız durumların sona ereceğine ve çok büyük bit huzur ve mutluluk duyulacağına, düşüncelerini yanlış şekilde aktarması nedeniyle istenmeyen konuşmalar yapmak zorunda kalacağına, işini kaybedeceğine, parasız ve ekmeksiz kalacağına, kendisinin de bu duruma kırılacağına ve üzüleceğine delalettir.

Kahve falında öfkeli kadın gördüyseniz:

  • Belki yepyeni bir saç modeli, belki son moda giysiler.

Kahve falında öfkeli kadın görmek tekin olmayan kimselere para kaptıracağına, tüm malını ve parasını kaybetmenin eşiğine geleceğine, mevki makam sahibi olunacağına, zorluklarla geçen bir dönemin biteceğine tabir olunur.

Kahve falında öfkeli deve görmek stresinin ve sıkıntılarının her geçen gün daha da artacağına, çok uzun yıllar boyunca mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, hayırlı bir evlilik yapılacağına delalettir.

Kahve falında eşine öfkelenmek rahatsızlık veren bir olayın yaşanmasının önüne geçileceğine, hayırlı bir yola girileceğine, hasreti çekilen bir kişiye çok yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, kazancı ile ilgili olarak sürekli sıkıntı yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında birini öfkeli görmek işini kaybedeceğine, kurulu düzenin yıkılacağına, karşılaşılan bir haksızlıktan ötürü çok üzüntü duyulacağına, iş hayatı içinde zor zamanlar geçirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ölüyü öfkeli görmek sorunlar ve sıkıntılar yaşanacağına, erkeğin kendi organını ellediğini görmesi ise, elinden yüklü bir miktar para ya da mal çıkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birine öfkelenmek bedenen ve ruhen dinleneceğine, yeni çalışmalar ve yeni fikirlerle döneceğine, bu sayede daha çok kazanç elde edeceğine ve bu kazançla istediği diğer şeylere sahip olacağına, ağızdan çıkan sözler yüzünden yakın akrabalarla dargınlık yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında öfkeli kalabalık görmek tartışmaların sona ereceğine, güzel bir birlikteliğe başlanacağına, yaşlılığında dahi unutkanlık, hastalık ve ağrı gibi sorunlarının olmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında öfkelenip bağırmak planlı ve programlı davranacağına, darlığa düşeceğine ve düzeninin bozulacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir