AnaSayfa / Genel / Kahve falında nohut yemek

Kahve falında nohut yemek

Kahve falında nohut yemek hiç beklenmedik bir durumla yüzleşileceğine, dünya nimetlerinden ve mallarından yana hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına, elinin bolluk ve bereket içinde olacağına, hayallerinde kurduğu hayatın kendisine Allah tarafından nasip edileceğine, elinde bulunan işlerin çok hayırlı ve çok güzel bir hal alacağına, binbir türlü zahmet çektiği bir işte başına gelen kötü olayların kısa süre içinde düzeleceğine, onlara hayrının dokunacağına, kendisine rızık ve kazanç getiren kapıların hiç kapanmayacağına bu sayede hayatının zevki sefa içinde geçeceğine, cebinden parasının eksilmeyeceğine, mutlu bir yuvaya sahip olunacağına, mesleğine dört elle sarılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında nohut yemek gördüyseniz:

  • Size karşı katı davranışlarda bulunan kimseleri eleştirmek isteyeceksiniz.

Kahve falında nohutlu et yemeği görmek sorunların teker teker aşılacağına, çok iyi bir kariyere sahip olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yemeklik nohut görmek kişinin huzurunu kaçıracak pek çok olayın gerçekleşeceğine ve hayatın kontrolden çıkacağına, sağlam ve sarsılmaz bir makama oturacağına, garanti ve sürekli olacak başarı ve kazanç elde edeceğine inanılır.

Kahve falında etli nohut yemeği pişirmek bir sebeple çok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, yaşanan kötü olayların unutulması için uzun bir süreliğine inzivaya çekileceğine,  diğer taraftan bu kişiler ile farklı mecralarda büyük bir tartışmanın yaşanacağına, geçmişte yaşadığı bir olaydan ötürü hayatında kötü ve zor bir dönem geçireceğine, elinde bulunan bazı işleri kendisini çekemeyen kişilerin alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında nohutlu et yemek sorun yaratan durumlardan kurtulacağına, çok büyük kazançlar getirecek işlere gireceğine, geçim sıkıntısı varsa kolaylıkla atlatacağına işaret etmektedir.

Kahve falında nohutlu yemek görmek hayırlı işler gerçekleştirilerek kazanılan paranın boş işlere harcanacağına, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, eğlenceli günler geçireceğine ve sıkıntılardan, stresten, kalabalıktan uzak olacağına işarettir.

Kahve falında nohut yemek görmek bir sebeple çok büyük parasal sıkıntının kucağına, büyük başarıla kazanacağına alamet eder.

Kahve falında pilav üstü nohut yemek büyük atılımların yapılacağına, uzun zamandan beri ödenemeyen borçların ödeneceğine, günahların da affolacağına rivayet eder.

Kahve falında nohut yemeği dağıtmak dirsek çürüterek çalıştığı projelerinde istediği noktaya geleceğine, bolluk ve bereket içinde bir döneme gireceğine, eline geçen kazancın bir kısmı ile muhtaç insanlara yardım edeceğine, haksızlık yapan insanlardan uzaklaşacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir