AnaSayfa / Genel / Kahve falında nisa görmek

Kahve falında nisa görmek

Kahve falında nisa görmek bir sebeple kendisine yeni bir yol çizmek zorunda kalacağına, büyük kazançlar elde ettiği işi bıraktığında ister istemez büyük bir maddi zarara uğrayacağına, bu zarar yüzünden çok zor bir döneme gireceğine, aile hayatında çok büyük sevinçler yaşayacağına, işte başarılı adımlar atılacağına, büyük bir üne sahip olunacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının kuracağı ortaklıktaki bir kişinin vereceği destek ile ortadan kaldırılacağına, insanlar tarafından çok sevilip sayılacağına, aile hayatının çok daha mutlu bir hal alacağına, dileklerine ve hayallerine daha bir süre kavuşamayacağına, bu nedenle de tüm umutlarını yitireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında nisa gördüyseniz:

  • Boş hayallere kapılarak gerçekleşmesi imkansız konuların üzerine gitmekten vazgeçmelisiniz.

Kahve falında nisa suresi görmek hem günahkâr olma hem de kazalara ve belalara yakın durma durumuyla karşı karşıya kalacağına, yeni insanlarla tanışacağına delalet eder.

Kahve falında nisa suresini dinlemek sonunda da riskleri sıfırlayarak emeline tez zamanda ulaşacağına, çok sevdiği ve değer verdiği bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine ve çok hayırlı bir evlada sahip olacağına delalet eder.

Kahve falında nisa suresi okumak rahat bir işe girişle birlikte evlilik konusunda bir karar vereceğine, ticaret adamı (kadını) olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında nisa görmek kazancının daha da artacağına, umutsuzluk yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında nisa suresini görmek tüm olumsuz elektriğinden arınacağına, firma içerisinde hayırlı bir mevkiye terfi alınacağına alamet eder.

Kahve falında nisa suresini okumak karşısına kötü insanlar çıkacağına, uğursuzlukların ve şanssızlıklarının bir türlü fal sahibinin peşini bırakmayacağına, kişinin geçimini sağladığı işlere giden yolların kapanacağına, bu nedenle geçim sıkıntısına ve yokluğa düşeceğine, endişe ettiği bazı konuların yakın zamanda çözüme kavuşacağına ve bu yüzden yaşanan kırgınlıkların ve küskünlüklerin zamanla sona ereceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir