AnaSayfa / Genel / Kahve falında nikahı olduğunu görmek

Kahve falında nikahı olduğunu görmek

Kahve falında nikahı olduğunu görmek işlerinde verimsiz hale geleceğine, işine dört elle sarılacağına, dertlerin biteceğine, mevki makam sahibi olunacağına, üzüntü duyulacak kötü haberler alınacağına, borçlarından kurtulacağına, uzun zamandan beri çok sıkıntılı olan ve kendisini çok zor durumlara sokan çeşitli olaylar yaşayacağına, yeni bir işe girmek için üst düzey bir yetkiliden yardım isteneceğine, rakipleriyle girdiği tartışmalardan büyük üzüntüyle çıkacağına, karşılaştığı bazı ayak oyunları yüzünden yakın bir zaman içinde işsiz kalacağına, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında nikahı olduğunu gördüyseniz:

  • Belli planların, anlaşmaların ya da düzenlemelerin nasıl yoluna sokulabileceği üzerine düşünmeniz gerekebilir.

Kahve falında nikah yüzüğü bulmak zor bir durumda kalacağına, ancak zamanında kimseyi dinlemediği için zor günlerinde de yanında hiç kimseyi bulamayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında altın nikah yüzüğü görmek hayırlı ve bol kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, işle ilgili çok büyük bir ortaklık kurulacağına, sorunların kısa bir zaman içinde biteceğine işaret eder.

Kahve falında evli birinin nikahlandığını görmek işlerin ters gideceğine ve çok büyük sorunlar yaşanacağına, kendisine çok iyi baktığı için sağlığının günden güne daha iyi olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kadın kadına nikahlanmak kötülükle ve zorlukla da karşılaşmayacağına, bozulan bir arkadaşlığın tekrar kurulacağına rivayet eder.

Kahve falında nikah defteri imzalamak yaşanacak üzüntü ve stresten ötürü sağlık sorunları ile uğraşılacağına, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal almasından ötürü çok büyük zarara uğrayacağına işarettir.

Kahve falında birinin nikahını görmek sorunlarını ve sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, çok hayırlı kişiler ile helal rızk getirecek işlere gireceğine, borç aldığı parayı herhangi bir zorluk yaşamadan ödeyeceğine ve bu sayede çok yakın bir zaman içinde sorunlarını üzerinden atıp ferahlığa çıkacağına işarettir.

Kahve falında kendini nikahlı görmek çevresindeki kişilerin, komşularının, yaşadığı muhitin yenileneceğine, bazen böyle yaparak daha rahat ve huzurlu olunduğuna,  çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına ve bu sayede daha farklı bir şekilde hareket edileceğine işaret eder.

Kahve falında imam nikahıyla evlendiğini görmek ferahlayacağına, eşsiz fırsatlar elde edeceğine, tüm sıkıntılarını ve dertlerini geride bırakacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir