AnaSayfa / Genel / Kahve falında nezle olmak

Kahve falında nezle olmak

Kahve falında nezle olmak büyük fırsatlar yakalayacağına, yeni insanlarla tanışıp yeni kararlar vereceğine, kazancını birkaç kat arttıracağına, sıkıntıların ve üzüntülerin bir daha ortaya çıkmamak üzerek biteceğine, kişinin pek çok açıdan kendisini mutlu ve yenilenmiş hissedeceğine, ortaya konulan bir çalışmaya zarar vereceğine, ihanet edeceğine ve aile hayatında tartışmalara neden olacağına, karşılaşacağı bazı olaylardan ötürü kalbinin kırılacağına, kazancının eksileceğine, ekonomik açıdan büyük bir başarı elde edileceğine, buna rağmen kazanç getireceğine işaret eder.

Kahve falında nezle olmak gördüyseniz:

  • İmajınızı veya mevcut pozisyonunuzu güvenceye alacak bir değişiklik yapabilirsiniz.

Kahve falında nezle birini görmek büyük çaba harcayarak girdiği bir işte çok zor zamanlar yaşayacağına, iş hayatında yaşadığı sorunlar işin destek istediği bir kişinin, yardımcı olmayacağına ve sorunların üstüste geleceğine, kara ve kötü günlerin kapısını çalacağına ve bu durumun uzun süre böyle devam edeceğine alamet eder.

Kahve falında göz nezlesi olduğunu görmek bütün bu yaşananların da cesaretinin kırılmasına, umutlarının bitmesine sebep olacağına ve kişinin bunalıma düşeceğine, iş hayatının çok sorunlu bir hal alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında nezle olmak iş tekliflerinin bıçakla kesilir gibi kesileceğine, çevresinin kalabalıklaşacağına ve sosyal ilişkilerinin de daha canlı ve daha güçlü hale geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında göz nezlesi olmak geleceğin kişiye çok büyük ve güzel sürprizler hazırlayacağına, karşısına hayırlı kişilerin çıkacağına, gelirinin artacağına, maddi yükümlülüklerinin azalacağına ve yarınların kendisine hayır getireceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir