AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağaç diktirmek

Kahve falında ağaç diktirmek

Kahve falında ağaç diktirmek kısa süre sonra bazı sıkıntıların aşılacağına, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, ortaklık kurulan kişilerden gelecek destekler sayesinde işlerin düze çıkacağına, yolculuktan döndükten sonra büyük ve çok kazançlı işler gerçekleştirileceğine, hakkını yedirtmeyeceğine, her türlü illet hastalığın iyileşeceğine, hayallerin ve duaların kabul, günahların da affolacağına, yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına ve aksiliklerin başgöstereceğine, maddi sorunlar yüzünden eşlerin birbirlerine düşeceklerine, uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine yorulur.

Kahve falında ağaç diktirmek gördüyseniz:

  • Her tür iletişim problemine açık bir süreçtesiniz.

Kahve falında yeni dikilmiş ağaç görmek sevdiği kişiler ile arasındaki bağların kuvvetlenmesini sağlayacağına, büyük bir çalışma içine girmişken yaşayacağı kötü olaylar yüzünden çok üzüleceğine tabir olunur.

Kahve falında yeni dikilen ağaç görmek yaşamın kolay hale geleceğine, akraba çevresindeki sorunların giderileceğine tabir olunur.

Kahve falında birini ağaç dikerken görmek şimdiye kadar yaptığı tüm çalışmaların ve verdiği tüm emeklerin yakın bir zamanda karşılığını alacağına, fal sahibinin mutluluğua kavuşacağına ve daha güzel ve hayırlı günler göreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında asma ağacı diktiğini görmek zorlukların son bulacağına, kimseye haksızlık etmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ölmüş birinin ağaç diktiğini görmek olmadık bir sebepten ötürü sevilen bir kişi ile ayrılık yaşanacağına, onun sevincini de, mutluluğunu da kendi sevinci ve mutluluğu bileceğine işaret eder.

Kahve falında erik ağacı diktiğini görmek ne yapacağını bir türlü kestiremeyeceğine ve yaşayacağı kararsızlık nedeni ile çok yıpranıp mutsuz olacağına, zahmete düşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ceviz ağacı diktiğini görmek haneyi bolluk ve bereketin kaplayacağına, sağlık sorunlarının ve borçlarının biteceğine yorulur.

Kahve falında başkasının ağaç diktiğini görmek ağız tadının yerine geleceğine, geçmişteki tatsız konuların da unutulacağına, eline geçen kazancı boşa harcayacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir