AnaSayfa / Genel / Kahve falında nedime olduğunu görmek

Kahve falında nedime olduğunu görmek

Kahve falında nedime olduğunu görmek iş projelerinin gerçek olacağına, çok sorunlu bir işin üstesinden bu sayede geleceğine, kazançtan yana kara geçeceğine, maddi zorlukların omuzlarına çökeceğine, saç stilini ve giyim kuşamını değiştireceğine, eşi ile büyük anlaşmazlıklara düşeceğine, sorumlulukların ve yükümlülüklerin yerine getirileceğine, hiç beklenmeyen bazı sıkıntıların başgöstereceğine, yapılan onca şeye rağmen işlerin duracağına yorulmaktadır.

Kahve falında nedime olduğunu gördüyseniz:

  • İniş çıkışlı hareketleri olan kişi ya da durumlardan uzak kalmalı, şüpheli kişi veya işlere olumsuz yanıt vermekten çekinmemelisiniz.

Kahve falında nedimeler görmek kötü alışkanlıklarından arınacağına, dertlerin artacağına, sağlıkla ilgili bir sorunun başgöstereceğine yorulur.

Kahve falında nedime olduğunu görmek eline geçen paranın büyük bir kısmını kaybedeceğine, sorunlu bir kişi ile muhatap olmak zorunda kalacağına, falı kapatan kişinin bu kişiler ile yaptığı işlerde birçok sıkıntının ve sorunun ortaya çıkacağına işarettir.

Kahve falında nedime görmek gidilen yolda engellerle karşılaşılacağına, gayrimenkul işine girileceğine ve uzun bir zamandan beri hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına alamet eder.

Kahve falında nedime olmak yeni bir ilişkiye başlanacağına, dertlerin artacağına, verilen görevi yerine getirmek için gereken imkânların sağlanamayacağına, işle ilgili olarak şehir dışına çıkılacağına, kararsız kalınmasından ötürü büyük bir parasal kayba uğranacağına ve zorluk çekileceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir