AnaSayfa / Genel / Kahve falında namaz kılarken oynamak

Kahve falında namaz kılarken oynamak

Kahve falında namaz kılarken oynamak yapılan yardımların karşılığının kısa zaman içinde alınacağına, geçim derdi olmadan ve giderek daha da zenginleşen hayatından büyük bir memnuniyet duyacağına, özellikle anne tarafından kalacak bir miras ile çocuklarının hayatını da garanti altına alacağına, daha rahat bir nefes alacağına, yaşamın daha kolay hale geleceğine, ancak daha sonra durumun düzeltilmesi sayesinde aradaki sıkıntıların çözüm bulacağına ve yanlış kişilerle kurulmuş bir ortaklığın tek taraflı olarak feshedileceğine, girilen işlerde rakipler yüzünden kötü durumlara düşürüleceğine, tam konsantrasyon ile işine daha çok sarılacağına işarettir.

Kahve falında namaz kılarken oynamak gördüyseniz:

  • Çevrenizde size yardım etmek isteyen veya bir şekilde yardımı dokunabilecek olan kişiler olabilir.

Kahve falında namaz kılarken oynamak kişinin hayat sevincinin artacağına, kendisini daha iyi hissedeceği güzel bir döneme gireceğine, eline hayırlı kazançların geçeceğine, düştüğü zor durumlardan yakın zaman içinde kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında sevdiğin birini namaz kılarken görmek maddi ve manevi açıdan büyük sorunlar ile karşılaşılacağına, çalışmalarının artacağına delalet eder.

Kahve falında namaz kılan polis görmek maddi yükümlülüklerinin hafifleyeceğine, eline geçen paranın bereketinin de daim olacağına yorulur.

Kahve falında namaz kılarken dua etmek çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçireceğine, çok sevdiği ve değer verdiği bu insanlar ile arasına çok büyük mesafeler koyacağına, sakınılan bir şeye nazar değeceğine alamet eder.

Kahve falında sevdiğin insanı namaz kılarken görmek karşılaşılan onca ihanete rağmen hayatın idaresinin kaybedilmeyeceğine, biraz olsun hafifleyeceğine inanılır.

Kahve falında babayı namaz kılarken görmek kimseye bu konuda ödün vermeyeceğine, ele geçen fırsatların çok iyi bir şekilde kullanılacağına, maddi anlamda büyük bir kazanca ulaşılacağına, ters giden işlerin düzeleceğine rivayet eder.

Kahve falında eşini namaz kılarken görmek bütün sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, zor bir durumda kalacağına işarettir.

Kahve falında başkasının namaz kılan birini görmek uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı bir işten kendisine gelecek olan çok iyi bir teklifle ayrılacağına, büyük bir tartışma yaşayacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir