AnaSayfa / Genel / Kahve falında namaz kılarken fare görmek

Kahve falında namaz kılarken fare görmek

Kahve falında namaz kılarken fare görmek eğer bu durum başarılı olursa fal sahibi ile tanıdığı arasında çok büyük bir bağ kurulacağına, hane içinde sağlığın da huzurun da yerinde olacağına, bayram tadında bir ömür geçireceğine, destek göreceğine, emeklerinin karşılığını almaya nail olacağına, sorunların, sıkıntıların ve musibetlerin çözüme kavuşacağına, atılan adımlar sayesinde çok kazançlı bir döneme gireceğine, mutluluk verecek gelişmeler yaşayacağına, çevresinde dostmuş gibi davranıp dedikodu yapan yalanlarını ortaya çıkaracağına, arkadaşlarını ve dostlarını da iş yaptığı camiadan seçeceğine, maddi konuda zayıflayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında namaz kılarken fare gördüyseniz:

  • Bazı plan veya programları uygulama veya yetiştirme çabası içerisinde olmanız bazı uyaranları gözden kaçırmanız anlamına gelebilir.

Kahve falında namaz kılarken fare görmek iş dünyasında çok konuşulacak bir mevkiye sahip olunacağına, manevi olarak da kendisini çok iyi hissedeceğine alamet eder.

Kahve falında fare kılı görmek sorunlarının bitmesi ve mutlu olması için gereken şeylere kavuşacağına, her zaman incelikli davranışlar sergileyeceğine delalettir.

Kahve falında kıllı fare görmek omuzlarındaki ağırlıktan kurtulmanın yollarını bulacağına, yeni bir sorumluluk altına gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında namaz kılmasını öğretmek maddi sıkıntıların ve sorunların kalmayacağına, çeşitli iş ortaklıkları kurulacağına, sorunlu ve üzüntülü günlerin geride kalacağına ve dileklerin Allah’ın izni ile bir bir gerçekleşeceğine, fikirlerinin herkes tarafından kabul edileceğine fal sahibinin bu sayede arkasına kitleleri takacağına yorulmaktadır.

Kahve falında namaz kılmayı öğretmek rızkının tam olarak kesilmeyeceğine, gülen yüzünün solacağına ve evden çıkmaza hale geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında camide namaz kılmayı görmek hayallerinin gerçekleşeceğine, emeklerinin karşılığını bulacağına, iş hayatının rakipler tarafından yapılan tüm engellemelere rağmen çok iyiye gideceğine, her geçen gün daha sağlam ve kazançlı işlere imza atılacağına inanılır.

Kahve falında namaz kılarken yemek yemek moralinin, keyfinin yerine geleceğine ve eğlenceli günlerinin de çoğalacağına, fırsatların elden kaçacağına, sağlık sorunlarından muzdarip olunacağına, huzursuzluklarla başa çıkmak zorunda kalınacağına ve işlerin yoluna girdiği sırada araya giren kötü kişiler yüzünden sorunlu günler geçirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında cuma namazı kılan birini görmek uzun süre bu kişinin kalbini almaya çalışacağına, kötü kimselerin gittiği yollara girileceğine ve gereksiz yere emek harcanacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir