AnaSayfa / Genel / Kahve falında namaz kelimesini duymak

Kahve falında namaz kelimesini duymak

Kahve falında namaz kelimesini duymak maddi olarak çok büyük bir ferahlık yaşayacağına, ettiği zararları yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına, elinin darlaşacağına, önünün kapanacağına bu nedenle de yokluğa ve geçim derdine düşeceğine, büyük bir çalışma gerçekleştireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına, ancak işi deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi halledeceğine, bu sayede birçok kişinin takdirinin kazanılacağına, sorunların teker teker çözüleceğine,kardeşler arasındaki buzların eriyeceğine, rahatsızlık veren bir durumun eş, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına, kendine olan öz güvenini kaybedeceğine, zorlukların yaşanacağına, hayatında belanın ve uğursuzluğun kol gezeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında namaz kelimesini duymak gördüyseniz:

  • Bazı durum veya ilişkiler daha fazla anlayışlı olmayı, daha fazla sevgiyi veya daha akıcı diyaloğu hak ediyor olabilir.

Kahve falında namaz kelimesi duymak işin kısa bir süre düzgün bir şekilde ilerlemesinin ardından bazı sorunlardan ötürü günden güne kötüye gideceğine, sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine yorulur.

Kahve falında namaz kelimesini duymak maddi açıdan çok büyük gelir kaynağı olacağına, maddi ve manevi olarak büyük zararlar edeceğine, uzun bir süreden beri güzel bir şekilde ilerleyen işlerin yakında çok kötü bir duruma düşeceğine ve çok daha büyük üzüntüler yaşayacağına yorulur.

Kahve falında yüzük kelimesini duymak bazı kötü niyetli kimseler tarafından yalan yanlış bilgiler verilerek kandırılmaya çalışılacağına, istediklerini elde edeceğine, çalışmalarının ve emeklerinin karşılığını alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında azrail kelimesini duymak maddi ve manevi olarak geçirdiği zor günlerin biteceğine, çok büyük bir projenin getireceği kazancın başka projelerin gerçekleştirilmesi için kullanılacağına, gereksiz kıskançlık yapan bir sevgili ile aranın düzeltileceğine rivayet eder.

Kahve falında arapça kelimeler duymak zor durumlara düşeceğine, kendisine fayda getirecek işlere atılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında cennet kelimesi duymak sıkıntılı geçen bir dönemin kısa süre içinde biteceğine, bunun için çok uğraşacağına fakat yine de bir yol kat edemeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında kuran kelimesi duymak çok sevdiği ve çocukluktan beri yapmaya devam ettiği işler ile uğraşıp hayatın stresinden kurtulacağına, yeni bir sosyal çevreye kavuşulacağına delalettir.

Kahve falında kuran kelimesini duymak duyduğu üzüntülerin son bulacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü ruhsal olarak hasta olacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir