AnaSayfa / Genel / Kahve falında mutfakta misafir görmek

Kahve falında mutfakta misafir görmek

Kahve falında mutfakta misafir görmek sevilen bir kişi ile yaşanan bir tatsızlığı düzeltmek için geç kalındığına, ne kadar çok istenirse istensin hayallerin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine, girdiği tüm işlerde büyük zarar edeceğine, her zaman evlatlarına destek olacağına, uzun yıllardan beri yapmak istediği şeyleri gerçekleştireceğine, yeni bir haneye sahip olunacağına, girilen bir yolda çok doğru bir noktaya girileceğine, hata yapmadan düzgün ve bereketli, zengin bir hayat süreceğine, yenileceğine, şifa bulacağına alamet eder.

Kahve falında mutfakta misafir gördüyseniz:

  • Aşık olmanız da her zamankinden daha kolaydır.

Kahve falında mutfakta misafir görmek maddi olarak çok rahat olunacağına, hak yolundan ayrılacağına inanılır.

Kahve falında mutfağa girmek gidilecek yönün belirleneceğine, hayırlı bir birlikteliğin adımlarının atılacağına işaret eder.

Kahve falında mutfakta kirli bulaşık görmek sıkıntılarını bir köşeye bırakarak daha doğru bir kişi olmak için çaba göstereceğine, kendisiyle ilgili olmayan işlerin kendisine mal edilmesine ve bu nedenle de çok gergin günler geçireceğine işaret eder.

Kahve falında mutfakta bolluk görmek her zaman haklının yanında olacağına, işlerinin günden güne bozulacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, girdiği işlerin çok kısa süre içinde zarara uğrayacağına, kendisini kötüleyen ve çekemeyen insanlar yüzünden büyük bir sıkıntı çekeceğine yorulur.

Kahve falında güzel bir mutfak görmek yüz güldürecek sonuçlar elde edeceğine, zenginlik içinde olacağına, rahata ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında mermer mutfak görmek eski bir hastalığın nüksedeceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına, başladığı bir işte sıkıntı çekeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında küçük mutfak görmek zor ve dar gününde gözyaşlarını silecek kimselerin artacağına, sevdiklerinden ayrı geçirdiği bir dakikanın bile kendisine azap vereceğine işaret eder.

Kahve falında mutfak aletleri görmek bilgili, kültürlü ve donanımlı hale geleceğine, kendisini çok iyi hissedeceğine, ağız tadının, moralinin, neşesinin ve sağlığının yerine gelmesine vesile olacak kısmetler alacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir